AANMELDEN INLOGGEN
      • Locatie
      • De Avenue
      • Waterstraat 5
      • 4811 WZ Breda
      • Noord-Brabant, Nederland
      • Van
      • 14 september 2018
      • Tot
      • 14 september 2018
    • Algemene informatie

      • Leeftijdscategorie
      • 0 tot 99 jaar
        • Indicatie entreeprijzen
        • - volwassen
        • - kinderen
        • - senioren / 65+
        • 52,90
        • 26,45
        • € 0,00
      • (Openings)tijden
      • 14:00 - 14:00 uur

      Extra informatie

      Vivencia staat voor beleving, iets wat u tijdens deze dinnershow optimaal zult meemaken. Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van maar liefst acht personen. Vier vocalisten, een prachtig showballet en zeer veel glitter & glamour. 175 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt. Een stijlvolle mysterieuze opening waarbij uw gasten op glamoureuze wijze welkom worden geheten door ons showballet en uw gastheer. Na de opening neemt de cast u mee in de wereld van glitter & glamour. De show start met een ode aan de Moulin Rouge waarbij u optimaal kennis zult maken met ons showballet. Sterren als Robbie Williams, Amy Winehouse, Christina Aguilera, Joe Cocker en een uitdagende finale maakt dit eerste show blok tot een waar visueel spektakel.

      In het tweede show blok spelen we in op uw nostalgische gevoel. Elvis Presley, Tina Turner, De Blues Brothers, Doris Day, Buddy Holly, Grease, The Beatles en vele anderen brengen u weer even terug in die tijd van toen. Tijdens het laatste showblok barst het feest pas echt los. In een razend tempo zullen alle groten der aarde de revue passeren met hun grootste hits. ABBA, Prince, Beyoncé, Madonna, Wham, Jennifer Lopez, Queen en de Spice girls om er maar even een aantal te noemen! En wat te denken van een swingende Motown medley? Maar ook de Macarena komt aan bod en daarna gaan we even hakken met Paul Elstak. Zoveel wereldsterren op één avond en op één podium: dat kan alleen maar betekenen dat de cast van Vivencia u een onvergetelijke avond zal bezorgen!

      DRANKARRANGEMENT
      Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit: Jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in. Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show. Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.

      ALLERGIE OF DIEETWENSEN
      We kunnen rekening houden met allergieën of speciale diëten. Met vegetariërs wordt er standaard rekening gehouden in ons viergangenmenu, dit hoeft u dus niet door te geven. Bij het kopen van de tickets kunt u in uw winkelmandje een gratis allergieën-ticket/dieetwens-ticket toevoegen. Op deze manier zien wij ten alle tijde dat wij rekening moeten houden met een allergie of dieetwens.Wanneer u de tickets online heeft gekocht kunt u de specifieke allergie/dieetwens doorbellen naar 076 206 5011. Let op: i.v.m. inkoop vernemen wij de specifieke allergie graag uiterlijk 48 uur voor aanvang van de dinnershow.

      ROLSTOELPLAATSEN
      Onze Theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalide-toilet. Let er bij het kopen van de tickets op dat de balkons niet rolstoeltoegankelijk zijn, u zult dus zaalplaatsen moeten aanvinken. Hoe kunt u op een makkelijke manier aan ons doorgeven dat wij hier rekening mee moeten houden? Bij het kopen van de zaaltickets, kunt u ook een gratis ticket bijvoegen die aanduidt dat er iemand in uw gezelschap in een rolstoel zit. Wanneer dit meerdere personen zijn, kunt u het beste ook meerdere gratis tickets aanvinken. Let op: dit is een gratis ticket dus geen vervanging voor de originele zaalticket. Incidenteel vindt de dinnershow plaats in De Sociëteit (bovenzaal). Deze zaal is alleen per trap bereikbaar en helaas niet rolstoeltoegankelijk.

      KINDERTICKETS
      De dinnershows zijn geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar. De Avenue biedt een avondvullend programma dat tot circa 23.30 uur duurt. Houdt u er rekening mee dat u tijdens de show niet kunt rondlopen door de zaal. Voor de kleinste bezoekers (kinderen tot 12 jaar) hebben wij een kindermenu. Dit bestaat uit soep, frietjes met een snack naar keuze en een dessert. Zij krijgen 50% korting op de reguliere plaats.

      Organisatie


      Locatie


      Evenement




      Bekijk een grote kaart

      naar boven
  • Vind je evenement

Disco

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

Swingnight 1 juni bij Boode Bathmen

..

Swingnight 20 april bij Boode Bathmen

Met maar liefst 4 zalen open!!! Grote Zaal: hits 80's, 90's, 00's...tot nu Shotjesbar: Voel de Sum..

Swingnight 25 mei bij De Ogtent in Duiven

..

Festivals

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

'Kunst: luxe of noodzaak?’, lezing door Anna Tilroe

'Kunst: luxe of noodzaak?’, lezing door Anna Tilroe Cultuurpodium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,..

Corso Vollenhove

Op zaterdag is het tijd voor de kleurrijkste dag van het jaar, de dag start om 10.00 uur met het Kin..