AANMELDEN INLOGGEN
      • Locatie
      • Danssport Vrijetijdscentrum Clara Lamar
      • Rijksweg Zuid
      • 6134 AA Sittard
      • Limburg, Nederland
      • Van
      • 08 september 2018
      • Tot
      • 09 september 2018
    • Algemene informatie

      • Leeftijdscategorie
      • 25 tot 70 jaar
        • Indicatie entreeprijzen
        • - volwassen
        • - kinderen
        • - senioren / 65+
        • 0,00
        • 0,00
        • € 7,50
      • (Openings)tijden
      • 21:00 - 02:00 uur

      Extra informatie

      Zaterdag 8 september 2018 is het dan zover, Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar in samenwerking met VGEvents organiseren we de 1ste editie van Back 2 the 70s & 80s. Soul, Disco, Funk & Dance Classics Party in Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar . Deze prachtige unieke sfeervolle locatie gevestigd aan de Rijksweg Zuid 103 te Sittard biedt een geweldige mooie sfeervolle accommodatie met meerdere danszalen, deze unieke en mooie locatie bevat alle ingrediënten om van de Back 2 the 70s & 80s. Soul, Disco, Funk & Dance Classics Party Een succesformule te maken. Zin om eens helemaal los te gaan op de dansvloer dan is dit het dansfeest bij uitstek!
      Een ruime parkeerplaats gelegen naast Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar biedt genoeg veilige gratis parkeer ruimte voor uw auto.
      Zaterdag 8 september 2018 op deze super locatie Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar Rijksweg Zuid 103, 6134 AA Sittard.
      Laat je terug voeren naar de 70s & 80s waar je, je de hele avond kunt uit leven op de dansvloer, op het ritme van de opzwepende muziek van o.a. EW&F, James Brown, Prince, Chic, Aretha Franklin en ga zo maar door. De muziek wordt verzorgd door DJ Soulfreak.

      De 1ste editie op deze unieke locatie en jullie thuisbasis vindt plaats op 8 september 2018. Graag willen jullie een topavond bezorgen en wij als organisatie The Ultimate SoulXperience willen jullie laten genieten van de beste Soul, Funk, Disco & Dance Classics uit de 70s & 80s en je uitleven op de dansvloer 8 september bij Clara Lamar, zorg er dan voor dat je op tijd je kaartjes bemachtigd, want vol is vol. De zaal is open van 21:00u tot 02:00u. Kaartjes kosten in de v.v.k. €5,- en aan de avondkassa €7,50. Als lid van Clara Lamar kunnen jullie in de v.v.k. bij de dansschool kaartjes kopen voor € 4,- (Max. 2 kaartjes p.p.).

      Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de volgende verkoopadressen:
      V.v.k. Hoensbroek VGEvents: 0651524327
      V.v.k. Sittard Clara Lamar : Rijksweg Zuid 103 046– 452 78 34
      V.v.k. Geleen Tabakszaak Van Verseveld : Elizabethstraat 38 tel: 046-4743754

      Voor meer info kunnen jullie terecht bij dansschool Clara Lamar, Xander de Vree , ondergetekende VGEvents (soulexperience.com).
      Groetjes en tot 8 september

      Informatie Organisatie VGEvents

      VGEvents (Jos van Gestel), bestaat reeds 20 jaar; een begrip in Limburg en zelfs in Nederland. De 56 edities van The Ultimate Soulexperience in Kasteel Hoensbroek heeft hem veel positieve bekendheid gegeven. VGEvents heeft al 20 jaar ervaring op met het organiseren van: Soul, Funk, Disco & Dance Classics party’s in Limburg. Kortom al 20 jaar vele succesfeesten georganiseerd.

      Informatie Evenement Locatie & Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar .

      Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar, Sittard
      Clara Lamar te Sittard al 30 jaar een breed gerespecteerd begrip in Limburg, Nederland maar ook binnen Europa.
      Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar in haar gehele hoedanigheid een begrijp binnen de Nederlandse danssport, al 30 jaar een gevestigde orde op gebied van kwaliteit, professionaliteit, vakmanschap, kennis van zaken, begeleiding, opleiding, creativiteit, sportiviteit, ontspanning en recreativiteit zorgen ervoor dat veel bezoekers zich bijzonder prettig voelen bij deze Danssport & Vrijetijds organisatie Clara Lamar.Door al genoemde kenmerken heeft Clara Lamar door de jaren heen een positieve uitstraling en charisma naar de buitenwereld opgebouwd niet alleen bij de bezoekers van dit prachtige danssport centrum maar ook bij de Nederlandse NADB, door de veelal goede prestaties van wedstrijdparen in binnen en buitenland is Clara Lamar een zeer gerespecteerde, gewaardeerde gevestigde naam binnen Europa. De structurele goede bedrijfsvoering en vakmanschap hebben het succes van het danssportbedrijf Clara Lamar tot op de dag van vandaag weten te continueren. Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar is opgericht op 1 juli 1990.Inmiddels bestaat Clara Lamar bijna 30 jaar en draait het nog steeds op volle kracht, ook deze week starten weer de nieuwe danscursussen, een prachtig aanbod met ruime keuze uit alle soorten dansen voor jong en oud, wil je graag leren dansen dan is Clara Lamar de dansschool bij uitstek, kom eens een kijkje nemen en proef de ontspannen sfeer tijdens lessen en vrijendansavonden, overigens is de locatie Clara Lamar te Sittard een uitstekende locatie voor trouwfeesten, reünies, bijeenkomsten en of bedrijfsfeesten, neem gerust contact op vraag naar een offerte of neem een kijkje en men levert maatwerk.Clara Lamar te Sittard een breed begrip in Limburg, Nederland maar ook binnen Europa. Geschreven door Xander de Vree.
      Adresgegevens:
      Locatie Sittard: Rijksweg Zuid 103, 6134 AA Sittard
      Telefoonnummers:
      Infolijn: 06-51792595
      Locatie Sittard: 046-4527834
      E-mailadres:
      info@claralamar.nl
      Website
      www.claralamar.nl

      Organisatie


      Locatie


      Evenement




      Bekijk een grote kaart

      naar boven
  • Vind je evenement

Festivals

Lammetjesdag Orvelte

Zondag 16 juni is het Lammetjesdag in Orvelte. Dit vieren wij met pannenkoeken, lekkere drankjes en ..

Buitengewoon Bevrijd

Terug in de tijd op zaterdag 4, en zondag 5 mei! Op het gehele park vind je 'living history' waarbij..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Disco

Silent Everything

SILENT EVERYTHING - HET GROTE SILENT DISCO SPEKTAKEL De leukste Silent Disco around is weer terug..

Single Meet Single Party Deventer - 80’s, 90’s, 00’s till now

Wat kun je verwachten Sfeerimpressie: https://singlemeetsingle.nl/single-meet-single-platform/fot..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..