AANMELDEN INLOGGEN
      • Locatie
      • Winkelcentrum Oosterheem e.o.
      • Oosterheemplein
      • 2721 NJ Zoetermeer
      • Zuid-Holland, Nederland
      • Van
      • 11 juli 2015
      • Tot
      • 11 juli 2015
    • Algemene informatie

      • Leeftijdscategorie
      • 0 tot 99 jaar
        • Indicatie entreeprijzen
        • - volwassen
        • - kinderen
        • - senioren / 65+
        • 0,00
        • 0,00
        • € 0,00
      • (Openings)tijden
      • 10:00 - 22:00 uur

      Extra informatie

      Op zaterdag 11 juli is het zover: the 9th Sweetlake Rock 'n Roll revival, de gratis open-air rock 'n rolldag in Zoetermeer. Voor de 9e keer organiseert Rock 'n roll de plaatselijke rock 'n roll dansschool "Dance to the 60's"deze fantastische dag, dit keer in samenwerking met de winkeliersvereniging Oosterheem. vanaf 10:00 uur tot 22:00 uur kunt u terecht bij het winkelcentrum aan het Oosterheemplein voor een nostalgische trip naar de jaren 50 en 60 met Rock and Roll dansdemonstraties, American Classic Cars, een 50's Markt en live muziek van 3 verschillende bands; Five Guys Named Joe, Mainline 55, Crazy Cadillac, Dee-Ann & the Nightcaptains en Big Caz & the 4 Bobs! Elk jaar weer zie je de mensen weer genieten, niet alleen de jongere oudere onder ons maar ook de jeugd weet deze "Rock 'n Roll Street" te waarderen.

      Een heuze fifties markt:
      Op deze retromarkt zijn attributen te zien en te koop uit de fifties en sixties. Ook is er een groot aanbod van diverse kleding uit die periode, alsmede rock ‘n’ roll dansschoenen. Heel veel hebbedingetjes, maar ook CD’s, platen en DVD's.

      Classic Cars & Bikes Show:
      De mooiste classic cars & Bikes zullen in en om het winkelcentrum staan, Veel chroom van o.a. Caddilacs, Chevrolets en andere bakende merken. Vergeet uw fototoestel niet want ook deze rock-mobielen stelen de show!

      Dance to the 60's:
      Dé Rock and roll dansschool van Zuid-Holland voor danslessen en dansshows... bekend vam o.a. de televisie met Everybody Dance Now, Herrie in de Keuken, Tijd voor Max, De BZT Show, Special van Herman van Veen, Man Bijt Hond, Idols, Upc reclame, Nederland in Beweging, HoeZo? van Bart Peters, Het kersthuis (TV West) en een aantal clips met Johnny Valentino Deze dansclub zal deze dag aanwezig zijn met enthousiaste dansparen in stijl; Petticoats, Vetkuiven, Suikerspinkapsels en Puntschoenen.... Het is pas feest als Dance to the 60's is geweest!

      Crazy Cadillac
      Crazy Cadillac is een zevenkoppige, swingende '50-er jaren' Rock 'n' Roll Party band in traditionele bezetting: zang, gitaar, saxofoon, bas en drums.
      Daardoor klinkt de Rock 'n' Roll muziek van Crazy Cadillac authentiek, zoals de muziek uit die tijd moet klinken: puur, swingend, sfeervol, soms rauw, en altijd voorzien van een flinke dosis plezier en humor.Crazy Cadillac brengt een gevariëerd repertoire met alle "oldies" uit de hoogtijdagen van de Rock 'n' Roll, zeer her­kenbaar met nummers van Bill Haley & the Comets, Elvis Pres­ley, Chuck Berry, Dion & the Belmonts, Eddy Cochran, Freddy Bell & the Bellboys enz. Dat gebeurt in prachtig opgezette shows met daarin de Jukeboxrevivalshow, de 'Crazy Cadillac rock 'n roll karaoke show', een schitterende Greasemedley en de Elvis Tribute Show.
      Tijdens ieder optreden van Crazy Cadillac springen de vonken er van af, door het enthousiasme en plezier waarmee gespeeld wordt.

      Five Guys Named Joe
      Jump 'n Jive, Swing, Swing-blues, Jump-blues, Boogie-Woogie; geef het maar een naam! Five Guys named Joe zijn niet zo gemakkelijk in een categorie te plaatsen. Absoluut geïnspireerd door de US Rythm and Blues Charts van de Forties en Fifties weten deze Five Guys als geen ander de ritme-pezen en spieren gevoelig te raken. Deze band swingt, en niet zo'n beetje ook! Verwacht geen massa moderne apparatuur. Daar waar Five Guys named Joe het podium betreden gaat het dak er af en dat met authentieke, maar zeker niet minder effectieve, middelen.
      Five Guys named Joe hebben één belangrijk doel: De gouden jaren van de dansmuziek in stijl te doen herleven en het publiek een onvergetelijke ervaring te bieden.

      Rest assured, we will raise the roof and flip your wig.....any time.....any place.....anywhere

      Dee Ann & the Nightcaptains
      Dee-Ann and the Nightcaptains stralen plezier uit op het podium, niet alleen leuk om naar ze te luisteren en op de muziek te dansen, maar ook leuk om ze te zien. Dee-Ann and the Nightcaptains spelen covers van Elvis, Bil Haley, Janis Martin, Johnny Cash, enz. maar ook spelen zij eigen werk.

      Mainline 55
      Mainline 55 is een band uit Zoetermeer en Benthuizen.
      In hun nieuwe formatie zijn ze meer geswitched van country/blues naar rock n roll/rockabilly.
      Met klassiekers van o.a. Elvis Presley, Chuck Berry, Carl Perkins, Stray Cats en Johnny Cash is het gegarandeerd swingen. Door hun samenspel en een overdosis aan energie weten ze altijd het publiek te vermaken. De 4 koppige band bestaande uit een: zanger/slaggitarist, contrabassist, sologitarist en een drummer.

      Big Caz & the 4 Bobs;
      Muziek alleen is niet voldoende, er moet ook wat gebeuren! Hierdoor kenmerken de optredens zich door sfeer, show en spektakel voor jong en oud. Grote hits van onder andere Elvis Presley, Cliff Richard, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Buddy Holly, Roy Orbison, The Shadows en vele andere worden weer helemaal tot leven gebracht.

      Facebookpagina: https://www.facebook.com/rocknrolldag
      Website: https://www.dancetothesixties.nl/Sweetlake/sweetlake_rock_and_roll_revival_dag_zoetermeer.htm

      Dansfilmpje:
      https://www.youtube.com/watch?v=fmJTrOWAXkA

      Organisatie


      Locatie


      Evenement




      Bekijk een grote kaart

      naar boven
  • Vind je evenement

Festivals

Lammetjesdag Orvelte

Zondag 16 juni is het Lammetjesdag in Orvelte. Dit vieren wij met pannenkoeken, lekkere drankjes en ..

Buitengewoon Bevrijd

Terug in de tijd op zaterdag 4, en zondag 5 mei! Op het gehele park vind je 'living history' waarbij..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Disco

Silent Everything

SILENT EVERYTHING - HET GROTE SILENT DISCO SPEKTAKEL De leukste Silent Disco around is weer terug..

Single Meet Single Party Deventer - 80’s, 90’s, 00’s till now

Wat kun je verwachten Sfeerimpressie: https://singlemeetsingle.nl/single-meet-single-platform/fot..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..