AANMELDEN INLOGGEN
      • Locatie
      • Martiniplaza
      • L. Springerlaan 2
      • 9727KB Groningen
      • Groningen, Nederland
      • Van
      • 21 september 2012
      • Tot
      • 23 september 2012
    • Algemene informatie

      • Leeftijdscategorie
      • 0 tot 99 jaar
        • Indicatie entreeprijzen
        • - volwassen
        • - kinderen
        • - senioren / 65+
        • 7,50
        • 0,00
        • € 5,00
      • (Openings)tijden
      • 10:00 - 20:00 uur

      Extra informatie

      Beste exposant, bezoeker

      U heeft aangegeven dat u geïnteresseerd bent in exposeren of bezoeken op de ART FAIR INTERNATIONAL in MartiniPlaza te Groningen op 21, 22 en 23 september 2012. Met dit informatiepakket hopen wij al uw vragen te beantwoorden.
      Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

      Stichting ART FAIR INTERNATIONAL Groningen is een stichting met het doel een podium voor kunstenaars in de vorm van een groots opgezet en jaarlijks terugkerende kunst- en antiekbeurs in MartiniPlaza Groningen te organiseren.

      In MartiniPlaza hebben we Expo1 en de Borgmanzaal gereserveerd voor deze kunst- en antiekbeurs. Expo1 beslaat 3700m2 en de Borgmanzaal 2865m2. In de eerste hal exposeren individuele kunstenaars hun werk. In deze hal kunt u een standaard stand, een marktkraam of vrije standruimte huren. De hal is voorzien van een balkon en een horecagelegenheid. In de tweede hal exposeren galeriehouders kunstwerken van diverse bekende kunstenaars en vindt u een afdeling antiek. In deze hal kunt u een stand huren met een minimale grootte van 12 m2. De stands zijn opgebouwd uit houten panelen, voorzien van frieslijsten en verlichting. In deze hal is ook een horecagelegenheid aanwezig.

      Marktkramen
      Marktkramen zijn 4 meter lang en 1 meter breed. De marktkramen zijn voorzien van een wit doek. Wij vragen u uw kraam te voorzien van een zwarte afrokking, om de eenheid van het geheel te waarborgen. Voor verlichting vragen wij een meerprijs van € 25,- .

      Standaard stands
      Bij een standaard stand zijn witte wanden, vloerbedekking (antraciet), 2 duospots en een frieslijst inbegrepen. Een standaard tussenstand of hoekstand is 3 meter diep en 4 meter breed en kost € 195,-. Een kopse stand met afmetingen 4 diep en 6 lang kost € 390. Het is niet toegestaan in de wanden te boren of te spijkeren. Het beste is om materialen op te hangen met draden en kleine haken die u aan de bovenzijde van de wand bevestigd. Belettering is niet inbegrepen. Een andere kleur wanden behoort tot de mogelijkheden voor een meerprijs.

      Stands in Borgmanzaal
      Galeriehouders wordt gevraagd hun wensen kenbaar te maken, zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen toesturen. Een standaard tussenstand is 12m2. Hoekstands, vrije ruimte en eilanden behoren tot de mogelijkheden. De vierkante meter prijs in de Borgmanzaal bedraagt € 50,-. De stands worden door onze professionele standbouwer in elkaar gezet van houten panelen. Ze zijn voorzien van standaard antraciet vloerbedekking. De standaard stands zijn voorzien van een frieslijst inclusief 2 duospots. Meer of andere verlichting op aanvraag.


      Huurmeubilair
      Voor ART FAIR INTERNATIONAL Groningen kunt u bij ons diverse meubels bestellen. Het liefst ontvangen wij uw bestellingen zo spoedig mogelijk, u kunt deze echter nog tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de beurs aan ons doorgeven. Zie website.

      Beursdata en openingstijden
      Openingstijden voor bezoekers
      Vrijdag 21 september: 17.00-19.00 voor genodigden
      Vrijdag 21 september: 19.00-22.00
      Zaterdag 22 september: 10.00-20.00
      Zondag 23 september: 11.00-17.00
      Let op: Standhouders dienen minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

      Promotie
      Stichting ART FAIR INTERNATIONAL Groningen zal deze beurs promoten in binnen en buitenland door middel van artikelen in kunstbladen en opname in alle evenementenkalenders. Verder zullen alle mogelijke mediakanalen worden benut. Flyers op aanvraag.

      Contact
      Stichting ART FAIR INTERNATIONAL Groningen, Venestraat 88, 9402 GP Assen
      Tel: 0592 - 331509
      Denis Wood: 06-2848 7085
      E-mailadres: info@nkbbeurs.nl
      Internetadres: www.afigroningen.nl

      Route:
      MartiniPlaza is gelegen aan de Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen. Kijk voor meer informatie over het beurscomplex en een uitgebreide routebeschrijving op: www.martiniplaza.nl

      Parkeren
      Het parkeren tijdens de ART FAIR INTERNATIONAL Groningen is gratis mogelijk op verschillende bedrijventerreinen rondom MartiniPlaza. Betaald parkeren is mogelijk in de Martiniparking tegenover MartiniPlaza. U heeft hiervoor een uitrijkaart nodig, deze kunt u afhalen bij de infobalie.

      Bewaking en verzekering
      Elke vorm van verzekering, tegen welk risico dan ook, is niet inbegrepen. U dient hiervoor zelf zorg te dragen door een transport/verblijfsverzekering af te sluiten. U bent zelf aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, die door toedoen of nalatigheid van uzelf, uw personeel, personen die op welke wijze ook voor u of in uw opdracht werkzaam zijn, alsmede voor personen aan wie u deelnemerskaarten en/of doorlopende toegangsbewijzen heeft verstrekt, tot stand is gebracht. U bent eveneens aansprakelijk voor uw inzendingen, standruimte en de geëxposeerde goederen.
      MartiniPlaza is uitgerust met een modern beveiligingssysteem. Transport- en nooddeuren zijn elektronisch vergrendeld, er is camera toezicht en een geraffineerd alarmsysteem staat direct in verbinding met een meldkamer. Wij adviseren u nadrukkelijk kostbare spullen (vooral tijdens de drukke op- en afbouwtijden) veilig op te bergen of mee naar huis te nemen.

      Catering
      De catering in de MartiniPlaza is in handen van MartiniPlaza. Externe catering is niet toegestaan. Tijdens de opbouw- en demontagedagen kunt u gebruikmaken van een koffie en snoepautomaat die u kunt vinden achterin de foyer van de hal (tegen betaling).

      Overige bepalingen
      - Het uitdelen van flyers of ander promotiemateriaal buiten uw stand is alleen toegestaan in overleg met en na goedkeuring van de organisatie.
      - Zorg ervoor dat andere standhouders geen hinder ondervinden van de activiteiten op uw stand. Vooral geluidsoverlast kan erg storend zijn voor de omliggende standhouders die gesprekken voeren met klanten. Vraag bij twijfel eerst toestemming aan de organisatie. Wij behouden ons echter altijd het recht voor de toestemming in te trekken in geval van (geluids-) overlast.
      - Reclame uitingen buiten uw stand zijn mogelijk in overleg met de organisatie. Neemt u hiervoor contact op met de organisatie.
      - Standhouders polsbandjes. De organisatie van ART FAIR INTERNATINAL Groningen heeft tijdens de opbouw polsbandjes voor u klaar gelegd bij de informatiebalie. Deze polsbandjes zijn persoonsgebonden en alleen geldig indien u ze om uw pols heeft vastgemaakt. Indien u meer polsbandjes nodig heeft in verband met vrijwilligers/ personeel die uw stand bemannen, dan kunt u dit aangeven aan de organisatie. Gelieve dit tijdig te doen zodat deze kunnen worden overhandigd vóór de beurs. Uiteraard zijn deze polsbandjes alleen bedoeld voor de standhouders en mogen alleen aan hen verstrekt worden.
      - Roken in MartiniPlaza is niet toegestaan.

      Graag ontvangen wij uw volledig ingevuld inschrijfformulier zo spoedig mogelijk, zodat wij kunnen beginnen met het indelen van de plattegrond. U vindt inschrijfformulieren en een bestellijsten voor meubilair op de deelnemers pagina van de website. Hier vindt u ook de huidige deelnemerslijst en de algemene voorwaarden voor deelname aan de beurs. U kunt het inschrijfformulier opsturen naar bovengenoemd postadres, of deze inscannen en dan in pdf format emailen.

      Met vriendelijke groeten,

      Namens Stichting ART FAIR INTERNATIONAL

      Denis Wood


      Organisatie


      Locatie

      • Adres: L. Springerlaan 2
        Postcode: 9727KB
        Plaats: Groningen

      Evenement




      Bekijk een grote kaart

      naar boven
  • Vind je evenement

Festivals

Lammetjesdag Orvelte

Zondag 16 juni is het Lammetjesdag in Orvelte. Dit vieren wij met pannenkoeken, lekkere drankjes en ..

Buitengewoon Bevrijd

Terug in de tijd op zaterdag 4, en zondag 5 mei! Op het gehele park vind je 'living history' waarbij..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Disco

Silent Everything

SILENT EVERYTHING - HET GROTE SILENT DISCO SPEKTAKEL De leukste Silent Disco around is weer terug..

Single Meet Single Party Deventer - 80’s, 90’s, 00’s till now

Wat kun je verwachten Sfeerimpressie: https://singlemeetsingle.nl/single-meet-single-platform/fot..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..