I.v.m. Coronavirus kan het zijn dat geplaatste evenementen geen doorgang vinden.
Aanmelden Zakelijk inloggen
   • Locatie
   • Online
   • Aalsmeerweg 108A
   • 1059 AP Aadorp
   • Overijssel, Nederland
   • Van
   • 19 augustus 2021
   • Tot
   • 19 augustus 2021
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 2480,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   Cybersecurity Fundamentals (CSX) – waar staat deze nieuwe certificering van ISACA voor?

   Dat cyber security van groot belang is voor elke organisatie, zowel profit als non-profit, behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Een doorlopende reeks cyberincidenten, waarvan regelmatig voorbeelden het nieuws halen, bewijst dat de risico’s groot zijn en dat zowel individuele hackers als professioneel georganiseerde cybercriminelen zich constant roeren. De aandacht voor cybercrime en cyber security is dan ook groter dan ooit.

   Voorkomen is beter dan genezen. Met een veilige website, goed opgeleid personeel en een waterdichte IT-infrastructuur houdt u hackers buiten de deur. ISACA - de internationale auditing en IT-security vereniging - heeft daarom een richtlijn uitgebracht die organisaties ondersteunt bij het nemen van maatregelen tegen cybercriminaliteit. Deze richtlijn biedt praktische handvatten voor het implementeren van cyber security, die overeenkomen met de eisen van ENISA (het Europees agentschap voor netwerk- en informatiebeveiliging).

   Cyber security naar een hoger plan tillen
   Deze actuele Cyber Security opleiding biedt veel meer dan enkel een gedegen voorbereiding op het ISACA Cybersecurity Fundamentals (CSX) examen en reikt u concrete kennis, inzicht en vaardigheden aan waarmee u cyber security binnen uw eigen organisatie naar een hoger plan tilt. U leert het juiste beveiligingsniveau bepalen, realiseren en borgen. Zo draagt u bij aan het behalen van uw organisatiedoelen.

   ISACA (Information Systems Audit and Control Association)
   ISACA® is een internationale beroepsvereniging met als doel de uitvoering van IT governance, IT auditing, informatiebeveiliging en risicomanagement van automatisering op een hoger plan te brengen door het professionaliseren van haar leden. ISACA heeft meer dan 140.000 leden in 180 landen. ISACA geeft meerdere titels uit, waaronder de titels CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Certified Information Systems Auditor), CGEIT (Certified in the Governance of Enterprise IT), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) en Cybersecurity Audit Certificate.

   Inhoud
   De schriftelijke/online Cyber Security opleiding bestaat uit 9 lessen (plus een facultatieve examentraining) en behandelt cyber security in al haar facetten. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cybersecurity Fundamentals (CSX) examen behandeld, t.w.:

   1. Cyber Security concepts
   2. Cyber Security architecture principles
   3. Security of networks, systems, applications, and data
   4. Incident response
   5. Security implications and adoption of evolving technology

   In de lessen wordt uitvoerig aandacht besteed aan de onderwerpen van het Cybersecurity Fundamentals (CSX) examen. U kunt uzelf trainen met behulp van oefenexamenvragen. Naast de verplichte kennis voor het Cybersecurity examen van ISACA is de cursus voorzien van tal van praktijkvoorbeelden en wordt tevens de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk.

   Ook als u niet gecertificeerd wilt worden is deze Cyber Security opleiding een absolute kennisverrijking! De cursus gaat nl. verder en dieper en is breder dan enkel de eisen die aan de Cybersecurity Fundamentals certificering van ISACA worden gesteld.

   Voor wie?

   U wilt adequate cyber security realiseren op operationeel, tactisch en strategisch niveau? Dan is dit de opleiding voor u. U krijgt inzicht in standaarden en best practices en u ontwikkelt vaardigheden voor de effectieve implementatie van cyber security. Qua functionarissen denken wij o.a. aan (internet) security officers, informatiemanagers, hoofden IT/automatisering, security managers, systeem- en netwerkbeheerders, risicomanagers, applicatiebeheerders, webbeheerders, IT managers, IT auditors en vele andere professionals.

   Cybersecurity Nexus (CSX) kennisplatform van ISACA

   Deze Cyber Security opleiding is de enige Nederlandstalige schriftelijke/online cursus die - tevens - opleidt voor het wereldwijd erkende Cybersecurity Fundamentals certificaat van ISACA. Dit certificaat is onderdeel van ISACA’s Cyber Security Nexus (CSX®) kennisplatform. Het platform is gericht op de professionalisering van cyber security professionals wereldwijd. Nexus is het security kennisplatform waar alles samenkomt: kennis, tools, guidance en connecties. De inhoud van het Cyber Security lesprogramma sluit aan bij het US NICE framework dat is ontwikkeld door een internationaal team van cyber security professionals. Behandeld worden onderwerpen als implementatietips, risicomanagement, audits en het IT-inrichtingsraamwerk COBIT.

   CISM versus Cybersecurity (CSX) certificeringen – wat zijn de verschillen?

   De wereldwijd zeer gewaardeerde CISM (Certified Information Security Manager) certificering - eveneens van ISACA - is gericht op IT security managers en information risk managers. CISM is bedoeld voor de professional bij wie de focus ligt op het management van het informatiebeveiligingsprogramma van een onderneming en niet zozeer op de technische of specialistische vaardigheden. De Cybersecurity (CSX) certificeringen zijn gericht op de technische professionalisering van de (cyber) security professional en zijn volledig gericht op technische security kennis en vaardigheden.

   Organisatie


   Locatie


   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Attractieparken

Halloween Spookwandeling

Op zaterdag 30 oktober is het bos van Outdoorpark SEC Almere gevuld met griezelige wezens, zombies, ..

Workshop Boogschieten Open Inschrijving

Kennismaken met Boogschieten Boogschieten is een mooie sport die eenvoudig te leren is. Wil je ke..

Workshop Boogschieten Open Inschrijving

Kennismaken met Boogschieten Boogschieten is een mooie sport die eenvoudig te leren is. Wil je ke..

Actieve uitjes in de herfstvakantie

Knallende avonturen in de herfstvakantie Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen in..

Zomervakantie