AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Centraal in het land
   • Centraal in het land
   • Centraa Harlingen
   • Friesland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2023
   • Tot
   • 31 december 2023
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 3780,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   Procesmodellering is een essentieel onderdeel van Business Process Management (BPM)

   Bedrijfsprocessen vormen het hart van elke organisatie. Foutieve en inefficiënte processen kunnen desastreuze gevolgen hebben. Met procesmodellering is dit te ondervangen. Een procesmodel is een overzicht van de (bedrijfs)processen die uw organisatie uitvoert om de doelstellingen van het business model te realiseren. Het is de vastlegging van processen op het hoogste niveau tot en met de activiteiten die op de werkvloer worden uitgevoerd, ook wel aangeduid als proces architectuur. Een business process model beschrijft expliciet hoe uw business werkt of zou moeten gaan werken op basis van waarde toevoegende activiteiten.

   In complexe en snel veranderende omgevingen is traditioneel procesmanagement - het technisch ontwerpen van processen - geen optie meer. Business Process Management (BPM) of procesgericht organiseren, waarbij processen de leidraad zijn voor het inrichten van uw organisatie, is dan dé oplossing. De strategie van uw organisatie dient hierbij het vertrekpunt te zijn om processen beter te beheersen en te veranderen. Hierdoor kunt u waarde realiseren en wordt uw organisatie wendbaarder.

   Procesmodellering is dé methode om bedrijfsprocessen in kaart te brengen

   Business Process Modeling is een essentieel onderdeel van Business Process Management (BPM). BPM ondersteunt continuous improvement binnen de organisatie. Binnen BPM gebruikt u Business Process Modeling om inzicht te krijgen in de flow van de bedrijfsprocessen zodat u ze vervolgens continu kunt verbeteren en zo de waarde voor de stakeholders kunt verhogen.

   Het bedrijfsprocesmodel geeft een totaalbeeld van alle processen van uw organisatie en de samenhang daartussen. Met dit model geeft uw organisatie aan welke processen zij cruciaal vindt voor het realiseren van haar bedrijfsdoelstellingen. Procesmodellering vormt dus een essentiële schakel in de stap naar inzicht, beheersing en verbetering van de processen.

   De voordelen van procesmodellering

   Business Process Modeling heeft grote voordelen. Zo zal uw organisatie alleen nog processen uitvoeren die bijdragen aan de doelen uit het business model. Door processen te standaardiseren kunt u het aantal processen en activiteiten terugbrengen waardoor u een hoger rendement realiseert. Ook door hergebruik realiseert u een beter rendement. Medewerkers krijgen meer inzicht in hun rol in de organisatie waardoor ze doelmatiger gaan werken en breder en flexibeler inzetbaar zijn. Het opstellen en onderhouden van een procesmodel is een continue en dynamische activiteit, waardoor u altijd snel en adequaat kunt reageren op wijzigingen in de in- of externe context van uw organisatie.

   Succesvol leren modelleren en analyseren van processen

   Procesgericht werken leidt tot meer doelmatigheid, efficiency en flexibiliteit in de organisatie. Dit is van cruciaal belang voor organisaties die te maken hebben met innoverende ontwikkelingen (zoals bv. 3D printing, AI, RPA, blockchain, enz.). In deze 4-daagse praktijktraining leert u Business Process Management (BPM) toe te passen op uw eigen organisatie door het modelleren van processen van uw organisatie als basis voor verandering en verbetering. U ontwikkelt daarmee een geïntegreerd inzicht in alle bouwstenen die bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van uw organisatie en het optimaliseren van de bijdragen.

   Voor wie is deze training een must?

   In deze intensieve training leert u hoe u verschillende processen kunt modelleren en kunt toepassen op bv. procesmanagement, kwaliteitsmanagement (TQM), certificering van o.a. ISO normen, lean, Six Sigma, enz. De 4-daagse training Succesvol modelleren van processen is een resultaatgerichte training met als doel dat u zelf aan de slag kunt met het inrichten, beschrijven, besturen, evalueren en verbeteren van uw business processen. U leert uw bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken, onafhankelijk van een specifieke modelleringsnotatie die u gaat gebruiken.

   Bent u (mede) betrokken bij het modelleren van processen in uw organisatie dan is dit de training voor u. Qua professionals denken wij o.a. aan proces managers, proces eigenaren, proces ontwerpers, proces analisten, business & systeem analisten, informatie analisten, informatiemanagers, functioneel beheerders, enterprise architecten, kwaliteitsmanagers en AO/IC managers.

   Organisatie


   Locatie

   • Adres: Centraal in het land
    Postcode: Centraa
    Plaats: Harlingen
    Telefoon: 040 246 02 20
    Email: info@imf-online.com

   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Evenementen Carnaval

Hossen maar niet Heus: Carnaval met ROD

“Hossen maar niet Heus” is terug in De Avenue. Dit jaar wederom met ROD op het programma, vaste ..

Snotpinnekesbal Kindercarnaval

Kom op zondag 19 februari 2023 gezellig met je vader, moeder, opa, oma, broertjes, zusjes en al je v..

Kielegatse Kapellentempel

De Kielegatse Kapellentempel tijdens carnaval 2023 in De Avenue! Hossen, dansen, polonaise, alles..

Evenementen Valentijnsdag

Open Toptrouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jullie perfecte trouw- en/of..

Open Toptrouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jullie perfecte trouw- en/of..

Open Toptrouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jullie perfecte trouw- en/of..

Open Toptrouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jullie perfecte trouw- en/of..