AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Centraal in het land
   • Centraal in het land
   • Centraa Harlingen
   • Friesland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2023
   • Tot
   • 31 december 2023
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 1995,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) – dé Europese standaard op het gebied van privacy

   Met de CIPP/E certificering kunt u aantonen dat u kennis heeft van de wet- en regelgeving op het gebied van privacy en data protection op Europees niveau. CIPP/E wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy.

   Certified Information Privacy Professional (CIPP/E) – inhoud training

   Deze training, die opleidt voor de 'Certified Information Privacy Professional/Europe' titel, bestaat uit 2 dagen. Gedurende de training wordt volledig ingegaan op de Europese context en specifieke wet- en regelgeving rondom data protection. Tijdens de eerste dag worden onderwerpen als Data Protection Laws, Personal Data, Controllers and Processors, Processing Personal Data, Information Provision en Data Subjects' Rights behandeld. Tijdens de tweede dag wordt specifiek ingegaan op Security of Processing, Accountability, International Data Transfers, Supervisions and Enforcement en Compliance.

   Certified Information Privacy Professional training (CIPP/E) – voor wie?

   Privacy en data protection staan zowel bij bedrijven als de overheid hoog op de agenda en krijgen in de huidige security trainingen niet de aandacht die deze Europese Privacy training wel geeft. De CIPP/E training en certificering zijn dan ook bedoeld voor alle IT-, privacy- en security professionals en managers en consultants die dit gemis ook voelen en te maken hebben met persoonlijke data.

   Qua functionarissen denken wij aan privacy officers, functionarissen gegevensbescherming (FG), informatiemanagers, corporate privacy managers, data protection officers, compliance officers, risk managers, information security professionals, IT juristen, bedrijfsjuristen, advocaten, IT auditors en IT governance professionals.

   Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) – examen

   Na afloop van de Certified Information Privacy Professional training ontvangt u een voucher voor het CIPP/E examen. Deze examenvoucher is 12 maanden geldig. Het CIPP/E examen wordt bij de Pearson VUE testcenters in Nederland afgenomen. Het Engelstalige examen bestaat uit 90 meerkeuzevragen en duurt 150 minuten. De 2-daagse Certified Information Privacy Professional training behandelt alle onderwerpen die in het examen naar voren komen, desalnietemin dient u rekening te houden met 25 uur aan examenvoorbereiding.

   Om examen te mogen doen is het IAPP lidmaatschap vereist. De kosten van dit lidmaatschap (een jaar) zijn bij het tarief van de training inbegrepen. Gedurende de tijd van uw lidmaatschap ontvangt u onder meer uitnodigingen voor exclusieve privacy webinars en toegang tot het IAPP resource center met privacy gerelateerde content.

   Aanvullende certificeringen

   Certified Information Privacy Manager (CIPM) - 2 dagen
   In de CIPP/E training (het “wat”) leert u alles over de Europese wet- en regelgeving op het gebied van privacy en data protectie en over de consequenties van de verschillen tussen bijvoorbeeld Europa en de Verenigde Staten. Dit komt niet aan bod in de CIPM training. Wij adviseren te starten met de CIPP/E training zodat u als privacy manager ook op de hoogte bent van het juridische kader. In de CIPM training (het “hoe”) past u deze kennis vervolgens toe in uw rol als privacy manager en wordt er dieper ingegaan op de daarbij behorende verantwoordelijkheden en werkzaamheden.

   Certified Information Privacy Technologist (CIPT) - 2 dagen

   Bent u meer technisch geïnteresseerd? Dan is de CIPT (Certified Information Privacy Technologist) training een goede aanvulling op de CIPP/E training. Tijdens deze 2-daagse training wordt dieper ingegaan op de toepassing van de privacy wet- en regelgeving in een IT omgeving en worden verschillende IT gerelateerde oplossingen aangereikt. Ook komen onderwerpen als Privacy by Design en de Privacy Operation Lifecycle aan bod.

   IAPP (International Association of Privacy Professionals)

   De International Association of Privacy Professionals (IAPP) is de grootste data privacy community in de wereld. IAPP biedt privacy certificeringen voor privacy professionals en managers, zoals CIPP/E, Certified Information Privacy Manager (CIPM) en Certified Information Privacy Technologist (CIPT). De Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) certificering wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van Privacy. IAPP is een non-profit organisatie met meer dan 14.000 leden.

   Certified Information Privacy Professional (CIPPE/E) – lesmateriaal en voorbereiding

   Ter voorbereiding op de CIPP/E training en het CIPP/E examen ontvangt u het officiële IAPP studiemateriaal. Wij verwachten dat vóór aanvang van de training de volgende aspecten uit het studiemateriaal voor u bekend zijn:

   - Wat is een persoonsgegeven?
   - Wat is een controllor?
   - Wat is een processor?
   - Beginselen van gegevensverwerking (OESO principes art. 5 AVG)
   - Grondslagen (art. 6 AVG)

   Certified Information Privacy Professional training – voorkennis

   U heeft geen specifieke vooropleiding of kennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan de Information Privacy Professional training en te slagen voor het Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) examen.

   Privacy Professional training – aantal deelnemers
   Gezien het intensieve karakter van deze 2-daagse Certified Information Privacy Professional (CIPP/E) training is het aantal deelnemers beperkt.

   Privacy Professional – niveau van de training
   De Certified Information Privacy Professional training wordt gegeven op HBO/Bachelor werk- en denkniveau.

   CIPP/E – onverhoopt niet geslaagd?
   Behaalt u onverhoopt het CIPP/E examen niet, dan mag u de CIPP/E training binnen een jaar kosteloos nogmaals bijwonen.

   Uw CIPP/E titel
   Wanneer u uw CIPP/E titel heeft behaald, is deze voor altijd geldig, mits u blijvend voldoet aan de volgende voorwaarden:

   - uw IAPP lidmaatschap waardig zijn; en
   - ten minste 10 uur c.q. 10 PE-punten per jaar besteden aan privacy of security opleidingen.

   PE-punten
   Voor het volgen van de CIPP/E training kunt u de volgende PE-punten behalen:

   - 8 PE punten (bv. bij NOREA, (ISC)2 en ISACA)
   - 14 PE punten bij HQ (Holland Quaestor)
   - In de meeste gevallen ontvangt u ook punten bij de Nederlandse Orde van Advocaten
   - Vraag bij uw beroepsvereniging hoeveel punten u kunt krijgen voor het volgen van de CIPP/E training

   Voor de schriftelijke/online cursus Certified European Data Protection Professional ontvangt u 13 PE-punten van de IAPP. Wanneer u trainingen volgt van (ISC)2 en ISACA, dan ontvangt u eveneens PE punten van IAPP. U kunt bv. denken aan de trainingen CISSP, CISM, CISA, CRISC en CSX. Ook andere security trainingen kunnen in aanmerking komen voor PE punten.

   In de meeste gevallen ontvangt u ook PO-punten voor de Nederlandse Orde van Advocaten. U dient dit zelf met de Orde te overleggen.

   CIPP/E – beoordeling door cursisten

   "Ik heb de afgelopen 2 dagen de CIPP/E training bij Jeroen Terstegge gevolgd. Dit is de beste training die ik de afgelopen 10 jaar heb gehad."
   Clemens Geenen, PEP Onderwijsadvies

   Organisatie


   Locatie

   • Adres: Centraal in het land
    Postcode: Centraa
    Plaats: Harlingen
    Telefoon: 040 246 02 20
    Email: info@imf-online.com

   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Festivals

Zuiderzeelicht

..

De lezing door Kader Abdolah over de Perzische dichter Rumi

De lezing door Kader Abdolah over de Perzische dichter Rumi, georganiseerd in samenwerking met de S..

Disco

New Year Party – 80’s, 90’s, 00’s till now - Groningen

NEW YEAR PARTY PUDDINGFABRIEK GRONINGEN • Datum:31 december 2023 • Tijd: 22:00-03:00 • Conc..

30+ Dancing Party Almere

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

30+ Dancing Party Hilversum

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en le..

30+ Dancing Party Maarssen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en le..