AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Yoga Centrum Utrecht
   • Lange Nieuwstraat 3
   • 3512 PA Utrecht
   • Utrecht, Nederland
   • Van
   • 11 maart 2017
   • Tot
   • 11 maart 2017
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • 0 tot 99 jaar
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 75,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • 10:00 - 17:00 uur

   Extra informatie

   De workshop richt zich op de Rainbow T'ai Chi / Chi Kung basis oefeningen en principes. Het zijn eenvoudige, krachtige oefeningen die je toe kunt passen in het dagelijks leven. De oefeningen zijn als een set handvaten die je kan gebruiken om op een moeiteloze manier meer evenwicht, geluk en rust in jezelf te vinden. Hoe meer stress, tegenslagen en uitdagingen, hoe meer voordelen je zult ervaren bij het trainen van Rainbow Tai-Chi / Chi-Kung. Alle oefeningen komen uit het boek, '15 ways to a happier you' van de auteur en onze 'Taoïst -Tai-Chi Master Choy’. Met 45 jaar ervaring is hij de oprichter van de Rainbow Tai-Chi school in Engeland.

   Wij zijn Helen & Vincent, 4.5 jaar geleden besloten wij ons leven toe te wijden aan deze levenskunst. Sindsdien zijn wij totaal getransformeerd en na intense training in Engeland zijn we nu zelf gecertificeerde trainers. Rainbow Tai-Chi heeft ons geholpen depressie en verslaving te overwinnen. Eerlijk gezegd zijn we verliefd geworden op deze filosofie en het heeft niet alleen onze relatie maar zelfs ons leven gered!

   Onze missie is om dit te delen met de mensen die geïnteresseerd zijn. De workshop is open voor beginners en gevorderden. Zelfs als je al meerdere workshops en lessen hebt gevolgd kan je enorm veel verdieping en verbetering vinden van je training in deze workshop. Iedereen zal op zijn eigen manier baat hebben bij de training, het enige wat je nodig hebt is openheid om iets nieuws te leren.

   Beoefenaars ervaren verlichting van chronische pijn, verbeterde balans, meer focus, versterkt immuunsysteem, betere omgang met stress, overkomen van angst, verlaagde bloeddruk en voelen zich gelukkiger.


   -------------------------------------------------------------------
   ER IS PLAATS VOOR 15 DEELNEMERS.

   WORKSHOP IN UTRECHT - 11 Maart 2017
   10:00 - 17:00 - Yoga centrum (Zolderkamer)
   Lange Nieuwstraat 3 - 3512 PA Utrecht
   Prijs €75 inclusief thee & tussendoortje

   Tijdens de workshop leer je:
   - Oefeningen die jou helpen ontpannen, loslaten, voelen en meer innerlijke rust en balans te vinden.
   - Toepassing van Tai-Chi principes en oefeningen voor in het dagelijks leven.
   - Dynamische meditaties om meer in contact met jezelf te komen.
   - Innerlijke aspecten van de Tai-Chi oefeningen en principes.
   - Geheimen van een goede basis training.
   -------------------------------------------------------------------

   Bijna 5 jaar geleden zijn we in de leer gegaan bij een Chinese Taoïstische Tai-Chi master. Wij hebben bij hem gewoond om Tai-Chi op een directe en traditionele manier te leren en zijn sindsdien totaal getransformeerd. Tijdens deze workshop delen wij de geheimen van een goede basistraining. Kom ontdekken hoe 8000 jaar oude principes en oefeningen de kwaliteit van je hedendaagse leven kunnen verbeteren.

   Je leert bijvoorbeeld hoe je kan loslaten en negatief intern kan transformeren naar positief & creatief. op ieder moment. De oefeningen worden op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel gebied gedaan en zijn als handvaten om meer geluk en evenwicht in je leven te vinden.

   Jong, oud, ervaren of beginner, iedereen kan dit leren. Ten eerste leer je meer in contact met je gevoel te komen, zelfverzekerder door het leven te gaan en je energie beter te besteden. Verder kan je leren hoe te bouwen aan een intern fundament dat jou helpt als het tegen zit. Tai-Chi versterkt wie je al bent en kan de kwaliteit van je dagelijks leven enorm verbeteren.

   Alle oefeningen komen uit het boek, '15 ways to a happier you' van de auteur en onze 'Taoïst -Tai-Chi Master’ Peter-Chin-Kean-Choy’. Met 45 jaar ervaring is hij de oprichter van de Rainbow Tai-Chi school in Devon UK. Alle oefeningen zijn gebaseerd op het Rainbow Tai-Chi HBMS (Heart, Body, Mind, Spirit) onderwijssysteem.

   https://www.rainbow-taichi.org.uk/

   Tai-Chi & Chi-Kung heeft zijn wortels in China. Het wordt al 8000 jaar beoefend door de taoïsten die de grondleggers zijn van deze genezende bewegingskunst. Sinds de vorige eeuw is Tai-Chi & Chi-Kung over de wereld verspreid en vandaag de dag profiteren er miljoenen mensen (ook in het Westen) van deze oude helende leer.

   Achtergrond Rainbow Tai-Chi Chi-Kung.
   Rainbow T'ai Chi-Chi Kung is ontwikkeld door Master Choy, oprichter en "Chief Instructor" van de Rainbow-T'ai Chi-Chi Kung school in Engeland.

   Master Choy studeerde T'ai Chi-Chi Kung met Grandmaster Huang Sheng Shyang van Maleisië. Ook leerde hij de toepassing van T'ai Chi-Chi Kung met zijn vader, Két Chin Leong, die een Chinese Martial arts Master en kruiden dokter was. Master Choy kreeg de titel 'master' van Grandmaster Chen van "Chen Villge" in China die hem trainden in de originele "Tai Chi of the Iron ball" vorm.

   Ook heeft hij de taoïstische wetenschappen bij Mantak Chia in Thailand geleerd. Daarnaast is hij bij het Option Institute in Massachussetts, USA getraind als "option process mentor". Master Choy heeft verder in Findhorn (Schotland) gewoond met Eileen en Peter Kaddy. Ook heeft hij tijd doorgebracht met Jiddu Krishnamurti en samengewoond met U G Krishnamurti in India. Hier vond hij een unieke, hart-gecentreerde benadering van T'ai Chi-Chi Kung die van toepassing is op het dagelijks leven. Verder is hij getraind door Dr T K Shih van het Chi Healing Centre, USA en Dr. Pang van de Zhineng Chi Kung Centre in China. Master Choy is gecertificeerd leraar van alle gevolgde trainingen van zijn 7 verschillende leermeesters. Hij verbond al zijn ervaringen en integreerde het in 1 systeem, genaamd "Rainbow T'ai Chi-Chi Kung". Master Choy traint leraren om zijn Rainbow Tai-Chi-Chi-Kung onderwijssysteem te delen met de wereld.

   Voel je interesse om mee te doen? Laat het ons weten!
   Wij zullen ons best doen jou zo veel mogelijk te leren op deze dag.

   VRAGEN/INSCHRIJVINGEN BEL/SMS/App:
   +31 (0) 6 309 222 73 Vincent Sanders
   +31 (0) 630581431 Helen Feron

   MAIL:
   Vinsanders1@gmail.com
   Helenferon1@gmail.com

   Organisatie


   Locatie


   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Disco

JUST 90's Party • Vlaardingen

..

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

30+ Dancing Party Almere

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

30+ Dancing Party Delft

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

Festivals

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Corso Vollenhove

Op zaterdag is het tijd voor de kleurrijkste dag van het jaar, de dag start om 10.00 uur met het Kin..