AANMELDEN INLOGGEN
      • Locatie
      • Zuidwolde
      • Drenthe, Nederland
      • Van
      • 02 november 2021
      • Tot
      • 16 november 2021
    • Algemene informatie

      • Leeftijdscategorie
      • alle leeftijden
        • Indicatie entreeprijzen
        • - volwassen
        • - kinderen
        • - senioren / 65+
        • 2680,00
        • 0,00
        • € 0,00
      • (Openings)tijden
      • 08:00 - 08:00 uur

      Extra informatie

      Blockchain – nú oriërenteren en praktijkervaring opdoen

      Blockchain: het idee is simpel, de techniek ingewikkeld en de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Blockchain is een relatief nieuwe (informatie) technologie die de mogelijkheid biedt om de uitwisseling van gegevens veilig, efficiënt en decentraal te laten plaatsvinden. Blockchain biedt kansen, niet alleen om kosten te besparen, maar ook om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en klanten, burgers en patiënten meer regie te geven over hun eigen gegevens. Momenteel staat Blockchain nog in de kinderschoenen, waarbij het nog onduidelijk is waar alle mogelijkheden en valkuilen nu precies liggen. Wel staat vast dat we aan het begin staan van een mogelijk nieuwe en spectaculaire informatierevolutie. Organisaties die Blockchain willen toepassen, doen er goed aan om zich nú te oriënteren en praktijkervaring op te doen.

      Aan de slag met Blockchain!

      Bijna 10 jaar na het ontstaan van de Blockchain technologie is de techniek nu gereed voor gebruik in operationele bedrijfsprocessen en productie omgevingen. In deze 3-daagse Blockchain in de praktijk training gaan de trainers dieper in op de achterliggende theorie over Blockchain. U leert uit welke concepten Blockchain bestaat en u ontvangt meer informatie over cryptovaluta. Aan de hand van een actuele case, die u zelf voorbereidt en uitwerkt, laten de trainers zien hoe Blockchain in uw organisatie of branche toegepast kan worden. De trainers combineren kennis, visie en strategie met hands-on ervaring en implementatie tips. Zo leert u welke nieuwe kansen en verdienmodellen er zijn voor uw organisatie.

      Vraag naar Blockchain expertise neemt exponentieel toe

      Blockchain technologie biedt op zichzelf geen directe oplossing voor vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld klantdienstverlening, kostenverlaging of optimalisatie van bedrijfsprocessen. Door Blockchain technologie op de juiste manier toe te passen, kan deze echter wel bijdragen aan een antwoord op deze vraagstukken. De technologie kan zelfs een fundamentele verandering veroorzaken wanneer waardeketens fundamenteel veranderen. Voor veel organisaties zijn deze beloftes dan ook de reden om te gaan experimenteren met Blockchain technologie. Deze Blockchain in de praktijk training is ten dele technisch, maar vooral conceptueel. De training richt zich met name op de werking en toepassing van Blockchain en minder op het daadwerkelijk ontwikkelen van een product.

      Blockchain – voor wie?

      Blockchain technologie wordt vaak geassocieerd met het vastleggen van financiële transacties. Blockchain kan echter ook in vele andere sectoren enorme voordelen opleveren, zoals bij de overheid (belastingheffing, sociale zekerheid, uitkering van subsidies), de gezondheidszorg (digitale patiëntendossier) en de logistiek (vastleggen van logistieke transacties).

      Qua functionarissen denken wij aan IT managers, business development managers, project- en programma managers, enterprise architecten, innovatie managers, product managers, informatie managers en contract- en inkoopmanagers.

      Wat is Blockchain?

      Blockchain is de technologie achter cryptovaluta en is een database waarin transacties via cryptografie vastgelegd worden zodanig dat onbevoegden geen wijzigingen meer kunnen aanbrengen, zonder dat dit gedetecteerd wordt. De Blockchain technologie biedt dus de mogelijkheid om transacties op een veilige manier en volledig geautomatiseerd vast te leggen, zonder tussenkomst van derden.

      Blockchain technologie kan veel processen vereenvoudigen en goedkoper maken doordat er geen centrale derde partij meer nodig is. Het meest prominente voorbeeld hiervan is geld en het overmaken daarvan. Dé Blockchain bestaat evenwel niet. Er zijn honderden blockchains die verschillende eigenschappen hebben en waarvan de één meer bekendheid geniet dan de andere.

      Organisatie


      Locatie


      Evenement




      Bekijk een grote kaart

      naar boven
  • Vind je evenement

Disco

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

Swingnight 80's, 90's, 00's till now bij Boode Bathmen (4 zalen open!)

Met maar liefst 4 zalen open!!! Grote Zaal: hits 80's, 90's, 00's...tot nu Shotjesbar: Voel de Sum..

Festivals

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

'Kunst: luxe of noodzaak?’, lezing door Anna Tilroe

'Kunst: luxe of noodzaak?’, lezing door Anna Tilroe Cultuurpodium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,..

Corso Vollenhove

Op zaterdag is het tijd voor de kleurrijkste dag van het jaar, de dag start om 10.00 uur met het Kin..