AANMELDEN INLOGGEN
      • Locatie
      • Amsterdam
      • Amsterdam
      • Amsterd Amsterdam
      • Noord-Holland, Nederland
      • Van
      • 21 september 2021
      • Tot
      • 07 oktober 2021
    • Algemene informatie

      • Leeftijdscategorie
      • alle leeftijden
        • Indicatie entreeprijzen
        • - volwassen
        • - kinderen
        • - senioren / 65+
        • 2680,00
        • 0,00
        • € 0,00
      • (Openings)tijden
      • 09:30 - 17:00 uur

      Extra informatie

      Wat leert u in deze Data Foundation training?
      Binnen datagedreven organisaties zijn een basis data kennis en enige data skills van cruciaal belang voor elke professional. Niet alleen IT professionals maar vooral ook de business professional dient over voldoende basiskennis en vaardigheden te beschikken om te weten wat (big) data inhoudt en wat de mogelijkheden van data zijn voor de organisatie.

      In deze 3-daagse Data Foundation training leert u wat (big) data inhoudt en wat de mogelijkheden van het werken met data zijn voor uw organisatie. U krijgt een overzicht van verschillende relevante data strategieën, data systemen en data architectuur principes. U krijgt inzicht in het data analyse proces en u leert vanuit gestructureerde en ongestructureerde data te werken. U krijgt kennis van reporting, Online Analytical Processing (OLAP), data mining, predictive algoritmen en data selectie. U leert wat data lakes en data reservoirs zijn. U weet hoe u verschillende architectuurvormen kunt gebruiken en u kent het verschil tussen stand alone en hybride structuur. Daarnaast leert u om te gaan met Hadoop, Hortonworks, Cassandra, HDFS, Pig, Hive en HCat. Tevens maakt u kennis met analyse-, data mining- en visualisatie tools. Als laatste komt de ethiek van (big) data aan bod. Schrijf u vandaag nog in voor deze boeiende Data Foundation training of reserveer alvast een plaats!

      Voor wie is deze training geschikt?
      Deze Data Foundation training is bestemd voor alle professionals die in hun werk te maken hebben met grote hoeveelheden data en die een gedegen theoretische en praktische basis willen leggen op het gebied van data. Wij denken hierbij aan projectmanagers, Business Intelligence (BI) managers en consultants, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten, data warehouse (DWH) analisten, informatie architecten, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers, business managers, business process eigenaren en innovatie managers.

      Big Data – wat is het?
      De hoeveelheid data die opgeslagen wordt, groeit exponentieel. Dit komt doordat mensen steeds meer data opslaan in de vorm van bestanden (foto’s en films, bijvoorbeeld op Facebook of YouTube) maar ook doordat steeds meer apparaten zelf data verzamelen, opslaan en uitwisselen (Internet of Things (IoT)). Daarnaast komen er steeds meer sensordata beschikbaar. De opslag van deze gigantische hoeveelheden data is een uitdaging, maar het analyseren van deze data is de grootste uitdaging waar uw organisatie voor staat. Deze data bevatten immers een schat aan informatie voor onder meer marketingdoeleinden.

      Als uw organisatie werkt met een of meerdere datasets die te groot zijn om met reguliere database managementsystemen te onderhouden, dan kunt u spreken van big data. De verwachtingen rondom big data zijn hooggespannen. 75% van de bedrijven verwacht binnen het jaar rendement uit big data en data analytics te halen. Helaas kloppen de verwachtingen niet met de werkelijkheid. Uit onderzoek blijkt namelijk dat gebrek aan expertise en slechte data kwaliteit de belangrijkste oorzaken zijn van falende big data projecten.

      (Big) data is hot en iedereen heeft het erover. Maar wat betekent (big) data nu eigenlijk voor uw organisatie? Vaststaat dat (big) data de komende jaren het leven van veel organisaties drastisch zal veranderen. Sommige experts verwachten zelfs dat uw organisatie over enkele jaren niet meer zal bestaan als u nu niet aan de slag gaat met (big) data. In ieder geval (hoog) tijd om een beter begrip te krijgen van wat (big) data is en hoe u een succesvolle (big) data strategie ontwikkelt.

      Lesmateriaal
      U ontvangt een uitgebreide cursusmap met o.m. de presentaties en de praktijkopdrachten. Tijdens de training krijgt u toegang tot een online leeromgeving waarin u uitgebreid kunt oefenen met tooling.

      Voorkennis en vereisten
      U heeft geen specifieke vooropleiding of voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Data Foundation training.Wij verwachten van u wel een HBO/Bachelor werk- en denkniveau. Als deelnemer aan de Data Foundation training dient u te beschikken over een laptop met internet toegang (bij voorkeur Google Chrome) waarop geïnstalleerd kan worden.

      Organisatie


      Locatie

      • Adres: Amsterdam
        Postcode: Amsterd
        Plaats: Amsterdam
        Telefoon: 040 246 02 20
        Email: info@imf-online.com

      Evenement




      Bekijk een grote kaart

      naar boven
  • Vind je evenement

Festivals

Buitengewoon Bevrijd

Terug in de tijd op zaterdag 4, en zondag 5 mei! Op het gehele park vind je 'living history' waarbij..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

'Kunst: luxe of noodzaak?’, lezing door Anna Tilroe

'Kunst: luxe of noodzaak?’, lezing door Anna Tilroe Cultuurpodium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,..

Disco

Single Meet Single Party Deventer - 80’s, 90’s, 00’s till now

Wat kun je verwachten Sfeerimpressie: https://singlemeetsingle.nl/single-meet-single-platform/fot..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...