I.v.m. Coronavirus kan het zijn dat geplaatste evenementen geen doorgang vinden.
Aanmelden Zakelijk inloggen
   • Locatie
   • Online
   • Aalsmeerweg 108A
   • 1059 AP Aadorp
   • Overijssel, Nederland
   • Van
   • 13 september 2021
   • Tot
   • 13 september 2021
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 1180,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • 16:00 - 16:00 uur

   Extra informatie

   Deze 2-daagse Leading SAFe 5.1 (SAFe Agilist) training leidt u op voor het officiële SAFe Agilist (SA) examen van Scaled Agile én leert u hoe u deze methodiek succesvol in uw praktijk kunt toepassen.

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – trainingsmogelijkheden
   Optie 1: 2-daagse zeer praktijkgerichte klassikale training
   Optie 2: In-company training

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – van Scrum team naar Agile organisatie
   Veel organisaties hebben inmiddels ervaring opgedaan met Agile. Scrum is momenteel de meest gebruikte Agile aanpak. Scrum richt zich daarbij primair op het teamproces. Wat moet u nu doen als u projecten, programma’s of de hele organisatie meer Agile wilt inrichten? Het Scaled Agile Framework (kortweg SAFe) biedt dan uitkomst.

   Het Scaled Agile Framework (SAFe) omvat een goed doordachte integratie van Agile en Lean practices waarmee u omvangrijke veranderprogramma’s kunt uitvoeren met een indrukwekkende impact. Het gehele framework besteedt daarbij veel aandacht aan zowel de business als de architectuur aspecten.

   In deze 2-daagse SAFe Agilist praktijktraining leert u de principes van SAFe toepassen om zo uw organisatie verder te ontwikkelen in een snel veranderende omgeving.

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – onderdeel van SAFe Program Consultant (SPC)
   Leading SAFe 5.0 (SAFe Agilist)Deze Leading SAFe (SAFe Agilist) training is onderdeel van de SAFe Program Consultant (SPC) training. De volledige SAFe Program Consultant (SPC) training bestaat uit 4 dagen. In de eerste 2 lesdagen wordt u opgeleid tot SAFe Agilist; de laatste 2 dagen richten zich uitsluitend op wat er nodig is om SAFe succesvol in uw onderneming te implementeren. Na de 4-daagse SPC training kunt u deelnemen aan het SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) examen van Scaled Agile, de hoogste certificering binnen Agile en SAFe.

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – wat leert u in deze training?
   In deze 2-daagse zeer actuele en praktijkgerichte Leading SAFe training doet u de kennis op die nodig is om een enterprise Agile transformatie te leiden gebaseerd op het Scaled Agile Framework (SAFe). Behandeld worden de SAFe kernconcepten en de praktische handvatten die nodig zijn om SAFe in uw organisatie op een effectieve manier in te voeren. Na afloop van deze 2-daagse training heeft u een grondige kennis van Lean management, Agile programma management, Agile portfolio management, Agile architectuur en product development flow. U bent tevens uitstekend voorbereid op het officiële internationale examen SAFe Agilist (SA) van Scaled Agile.

   Deze training besteedt extra aandacht aan het praktisch toepassen van de methodiek. Door de vele praktische tips kunt u de volgende dag al aan de slag met de opgedane kennis. Lean-Agile programma’s, Lean-Agile programma- en portfolio management en het leiderschap dat bijdraagt aan een succesvolle transformatie worden uitgebreid behandeld.

   Na deze 2-daagse praktijkgerichte SAFe Agilist training:

   - weet u welke vaardigheden nodig zijn voor de transformatie naar een Agile organisatie;
   - kunt u het Scaled Agile Framework (SAFe) binnen uw organisatie inzetten;
   - kunt u Lean, Agile en product development flow principes toepassen om zo de productiviteit, medewerkerstevredenheid, time-to-market en kwaliteit te verbeteren;
   - heeft u de kennis om zelf te starten met het toepassen van SAFe binnen uw eigen organisatie, gebaseerd op de theorie, voorbeelden uit de praktijk en de ervaring van uw trainers;
   - kunt u programma doelstellingen en de bijbehorende benefits realiseren;
   - kunt u afhankelijkheden tussen de team backlogs managen;
   - kunt u SAFe rollen en structuren identificeren;
   - kunt u frequente releases binnen een programma coördineren;
   - kunt u de impact en voortgang van Scaled Agile op programmaniveau meten;
   - kunt u de interactie begrijpen tussen Agile teams, Agile programma’s en Agile portfolio management; en
   - bent u uitstekend voorbereid op het internationale Leading SAFe (Scaled Agilist) examen.

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – voor wie?
   Het Scaled Agile Framework (SAFe) is vooral geschikt voor organisaties die product-georiënteerd werken en Agile willen opschalen tot op organisatieniveau.

   Deze 2-daagse praktijktraining Leading SAFe (SAFe Agilist) is van belang voor het management en de change agents die de voordelen van Agile willen doorvoeren c.q. verantwoordelijk zijn voor de invoering van Agile werken in hun organisatie. Wilt u zich tevens certificeren als SAFe Agilist (SA), dan is de training Leading SAFe voor u onmisbaar!

   Meer specifiek denken wij aan Lean-Agile leiders en Agile change agents, opdrachtgevers, consultants, programma managers, portfolio managers, Scrum masters en coaches, product managers en product owners, kwaliteitsmanagers, enterprise architecten, solution architecten en test managers.

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – voorkennis
   U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Leading SAFe (SAFe Agilist) training en om te slagen voor het SAFe Agilist examen. Enige ervaring op het gebied van Agile en Scrum en kennis van en ervaring op het gebied van project management zijn gewenst.

   Over Scaled Agile
   Scaled Agile is de bedenker van het Scaled Agile Framework (SAFe). Het Scaled Agile Framework (SAFe) is het meest uitgebreide framework voor Lean-Agile werken bedrijfsbreed (Scaled) ter wereld. Scaling Agile zal naar verwachting de gevestigde orde worden.

   Over het Scaled Agile Framework (SAFe)
   Het Scaled Agile Framework (SAFe) is het meest vooraanstaande framework ter wereld dat grote organisaties in staat stelt om een Agile manier van werken te implementeren. SAFe wordt door 70% van de Fortune top 100 toegepast. Ruim 160.000 professionals in meer dan 100 landen zijn inmiddels getraind in een of meerdere SAFe certificeringen.

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – PE punten
   U kunt bij het Project Management Institute (PMI) 15 PDU's aanvragen voor PMP-, Pgmp- en PMI-ACP certificaten. U kunt daarnaast in aanmerking komen voor SEU's onder categorie C om uw Certified Scrum Professional (CSP) certificering te verkrijgen of te verlengen via Scrum Alliance.

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – voertaal
   Zowel het studiemateriaal als het examen zijn Engelstalig. De voertaal tijdens de training is Nederlands.

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – niveau van de training
   De Leading SAFe (SAFe Agilist) training wordt gegeven op HBO/Bachelor werk- en denkniveau.

   Leading SAFe (SAFe Agilist) – aantal deelnemers
   Gezien het intensieve en praktijkgerichte karakter van deze 2-daagse Leading SAFe (SAFe Agilist) training is het aantal deelnemers beperkt.

   Organisatie


   Locatie


   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Zomervakantie

Marathon

SNS Oss City Run 2021

De SNS Oss City Run is een hardloopwedstrijd in het centrum van Oss en loopt niet alleen door de str..