AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Aalsmeer
   • Van Cleeffkade 15
   • 1431 BA Aalsmeer
   • Noord-Holland, Nederland
   • Van
   • 19 juni 2018
   • Tot
   • 18 december 2018
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • 18 tot 80 jaar
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 0,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • 19:00 - 18:00 uur

   Extra informatie

   Your future in control! Start je eigen bedrijf met Beyuna International en werk aan een overerfbaar en onbegrensd inkomen. Kom naar onze bedrijfspresentatie en ontdek of het bij jou past. Interesse? Neem dan contact met mij op.

   Waarom is dit concept zo uniek?

   Iedereen gelijke kansen
   Bij Beyuna maakt uw leeftijd of afkomst niet uit. Iedereen heeft gelijke kansen. Bij Beyuna is uw start niet afhankelijk van de inhoud van uw portemonnee en of u wel/geen ervaring als ondernemer heeft. Uw passie, inzet en drive is bepalend om uw business succesvol op te bouwen. U heeft ter ondersteuning een team van succesvolle collega ondernemers om u heen, die u, met meer dan 20 jaar ervaring, professionele training en support geven vanuit trainingscentra en kantoren.

   Eigen inkomen bepalen
   U bent eigen baas en bepaalt aan de hand van uw acties uw inkomen. Uw inkomen is niet afhankelijk van functie, leeftijd, sekse, etc. maar dit ligt volledig in eigen hand. Hoe meer actie, hoe meer inkomen. U kunt uzelf persoonlijk ontwikkelen en u kunt een inkomen binnen een zeer lucratief en transparant betaalplan realiseren.

   Internationaal ondernemen
   Met Beyuna bouwt u een locatie onafhankelijke business met een wereldwijd bereik via dropshipping. Beyuna is in Nederland opgericht en biedt u de mogelijkheid om een internationaal inkomen zonder beperkingen op te bouwen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een winkel die een beperkt verzorgingsgebied heeft. Beyuna levert de producten direct bij uw klanten zodat u geen eigen voorraad hoeft te hebben. Dit geld uiteraard ook voor de orders vanuit het buitenland. Beyuna zorgt er bovendien voor dat alle producten en etiketten voldoen aan de regelgeving van de landen waar de producten zijn toegelaten.

   Beheersbare kosten
   Als u als ondernemer begint, zijn hier vaak hoge kosten aan verbonden. Samenwerken met Beyuna is anders dan traditioneel ondernemen. Uw kosten stijgen niet als uw omzet stijgt. Bij Beyuna bepaalt u zelf de kosten en heeft u geen last van hoge kosten voor bijvoorbeeld locaties, voorraden, personeel of dubieuze debiteuren.

   Wellness industrie
   U vindt een gezonde levensstijl belangrijk en wilt dit graag delen met anderen. Beyuna richt zich op de wellness industrie, de grootste groeimarkt van dit moment. Gezondheid en voeding worden steeds belangrijker voor consumenten en u kunt hierop mee liften.

   Ondersteuning en training
   Eén van de pijlers van Beyuna is ondersteuning. Met hulp van ervaren en praktijkgerichte professionals leert u zich te ontwikkelen op het gebied van netwerkmarketing, social media en communicatieve vaardigheden. Bij Beyuna heeft u beschikking tot een standaard businessplan, uitgebreide documentatie, trainingen en tools, kortom alles wat nodig is om succesvol te worden met het Beyuna concept. Beyuna biedt een support bonus aan, u verdient meer als de organisaties van businesspartners groeien.

   U kiest met wie u werkt
   U bouwt gestructureerd en doelgericht aan uw toekomst. U werkt met gelijkgestemden en kiest zelf een team van mensen waarmee u de komende jaren wilt bouwen.

   Kwalitatief hoogwaardig producten
   De Beyuna producten zijn uniek en veilig, voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn onderworpen aan alle denkbare keuringen om zo wereldwijd zaken te kunnen doen. De producten zijn marktconform geprijsd en staan geregistreerd op diverse externe platforms. De productontwikkelaars spelen continue in op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Innovaties kunnen snel worden doorgevoerd.

   Haalbaar betaalplan
   Het transparante betaalplan van Beyuna stimuleert het helpen van anderen om ook succesvol te worden. Het is ontwikkeld op basis van 20 jaar ervaring in de netwerkmarketingindustrie en uniek vanwege het hoge inkomens-potentieel met uitbetaling in 6 gekwalificeerde levels (tiers) en realistische kwalificaties. Beyuna biedt u bonussen, indien uw support leidt tot resultaten bij uw businesspartners. U bouwt uw business samen op.

   Residuele inkomsten
   Uw inkomsten zijn niet alleen afhankelijk van uw twee handen of van uw tijd. Een doorlopend passief inkomen dus. Het is de perfecte oplossing voor het pensioenprobleem en het is bovendien overdraagbaar aan uw erfgenamen. De door u opgebouwde business garandeert een stabiele financiële toekomst.

   Overerfbaar inkomen
   U bouwt iets op wat bij ziekte een doorlopend inkomen biedt en bij overlijden kan worden overgedragen aan uw erfgenamen.

   Zelf in de hand
   Beyuna biedt u autonomie. Alleen u en de factor tijd bepalen uw succes. Niet externe factoren zoals personeel, debiteuren en hoge overheadkosten, zoals die meestal bepalend zijn bij een traditioneel bedrijf. U stelt uw eigen doelen en bepaalt uw eigen route en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Het staat u vrij om gebruik te maken van de beschikbare support en samenwerking.

   Fair Play
   In het Beyuna business concept wordt degene die de actie doet en omzet genereert het eerst betaald. Wat overblijft, het residu, wordt uitbetaald aan actieve business partners die u support geven. U bepaalt zelf hoeveel residuele inkomsten u aan hen overlaat.

   Professionele Cloud Office (virtueel kantoor)
   Uw Beyuna business is 24/7 bereikbaar middels een zeer professioneel Cloud Office. Het geeft u wereldwijd en dus locatie onafhankelijk, real time inzicht in omzet en groei versus door uzelf vastgestelde doelen. U kunt gebruik maken van unieke simulatie en forecast tools en wordt direct op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen.

   State-of-the-art tools
   U beschikt over diverse state-of-the-art tools om uw business tot een succes te maken. Zo gebruikt u een tailor made meertalige consumenten website met shop, een business site, een business app, learning- en marketingtools. Dit maakt uw Beyuna bedrijf eenvoudig en altijd tot uw beschikking, ongeacht waar u bent.

   Waardering
   Naast de financiële structuur ontvangt u waardering voor behaalde resultaten middels Beyuna incentives. Samen plezier maken, een feestje vieren maakt deel uit van onze Life- Style.

   Forecast module
   De Cloud Office en de business site bevatten een geavanceerde forecast module. Dit is een 100% replica van het operationele Beyuna Compensatieplan waarmee u kunt doorrekenen wat uw acties en die van uw businesspartners u financieel kunnen opleveren.

   Organisatie


   Locatie


   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Disco

Discojump

Ontdek de Ultieme Disco Jump Experience bij Urban GRND! Tijdens Disco Jump transformeren wij onze tr..

Single Meet Single Party Deventer - 80’s, 90’s, 00’s till now

Wat kun je verwachten Sfeerimpressie: https://singlemeetsingle.nl/single-meet-single-platform/fot..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

Festivals

Lammetjesdag Orvelte

Zondag 16 juni is het Lammetjesdag in Orvelte. Dit vieren wij met pannenkoeken, lekkere drankjes en ..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Corso Vollenhove

Op zaterdag is het tijd voor de kleurrijkste dag van het jaar, de dag start om 10.00 uur met het Kin..