AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Centraal in het land
   • Centraal in het land
   • Centraa Harlingen
   • Friesland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2023
   • Tot
   • 31 december 2023
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 1995,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   Grote CIPT update

   Technologie is een belangrijke motor voor de ontwikkeling van een privacy cultuur. Organisaties investeren daarom aanzienlijk in IT/technologie bij de naleving van de nieuwe privacy wetgeving. Om deze reden heeft IAPP - in samenwerking met vooraanstaande IT en technologie experts die kennis hebben van de privacy wet- en regelgeving - een volledig nieuwe training en certificering ontwikkeld.

   Wijzigingen in CIPT weerspiegelen een zich sterk ontwikkelend vakgebied

   De nieuwe CIPT training en certificering geven het unieke kennisdomein 'privacy in technologie en IT' beter en actueler weer. Naast de geheel nieuwe modules 'privacy engineering' en 'Privacy by Design (PbD)' zijn 13 van de 26 onderwerpen van het CIPT examen en de Body of Knowledge (BoK) nieuw. Daarnaast zijn vele bestaande onderwerpen geactualiseerd en is de stof met betrekking tot de fundamenten van privacy-gerelateerde IT, automated decision making, tracking en surveillance gereduceerd.

   Voor wie?

   De nieuwe CIPT training en certificering zijn een must wanneer u privacy in bestaande IT oplossingen wilt waarborgen c.q. het privacy programma van uw organisatie wilt optimaliseren met behulp van technologische oplossingen. Qua professionals denken wij o.a. aan data managers, data analisten, IT managers, software developers, risico managers, compliance officers, IT auditors, Data Protection Officers (DPO), Functionarissen Gegevensbescherming (FG), privacy officers en IT security officers.

   Wat leert u in de nieuwe CIPT training?

   De Certified Information Privacy Technologist (CIPT) certificering is de enige internationaal erkende certificering in zijn soort met als doel organisaties te leren hoe zij data privacy kunnen garanderen tijdens elke fase van een IT product en IT service lifecycle. Tijdens de training worden de implementatie van privacy (in het ontwerp van) IT oplossingen, de privacy consequenties van bv. IoT (Internet of Things), dataverzameling of dataclassificatie en best practices behandeld.

   Na afloop van de CIPT training kunt u:

   - unieke privacy concepten en practices benoemen die impact hebben op IT zaken
   - verwachtingen van de consument t.a.v. privacy benoemen en daarin verantwoordelijkheid nemen
   - privacy meenemen in de vroege fases van IT producten en services, rekening houdend met kostencontrole, nauwkeurigheid en een snelle marktintroductie
   - privacy acties bepalen voor dataverzameling en dataverzending
   - privacy ondervangen in Internet of Things (IoT)
   - privacy inschalen in dataclassificatie en opkomende technieken als cloud computing, gezichtsherkenning en (camera) surveillance
   - privacy issues communiceren richting het management, software development, marketing en de juridische afdeling

   Het CIPT examen
   U ontvangt van ons een examenvoucher (t.w.v. € 500,-) waarmee u zelf kunt bepalen waar en wanneer u examen doet. De examenvoucher is tot 12 maanden nadat u deze heeft ontvangen geldig. Het examen duurt 150 minuten en bestaat uit 90 multiple-choice vragen. Het CIPT examen is gebaseerd op de volgende pijlers:

   - Understanding the need for privacy in the IT environment
   - Core privacy concepts
   - Privacy considerations in the information lifecycle
   - Privacy in systems and applications
   - Privacy techniques
   - Online privacy issues
   - Technologies with privacy considerations

   De grootste kans op slagen!
   Mocht u onverhoopt het Certified Information Privacy Technologist (CIPT) examen de eerste keer niet halen, dan mag u de CIPT training - binnen een jaar - nogmaals kosteloos bijwonen.

   CIPT – hercertificering
   Wanneer u uw CIPT titel heeft behaald, dan dient u blijvend te voldoen aan de volgende voorwaarden:

   - Uw actieve IAPP lidmaatschap waardig zijn; en
   - ten minste 10 uur per jaar besteden aan privacy of security opleidingen.

   CIPT – gratis lidmaatschap van IAPP

   Om het CIPT examen af te mogen leggen is het IAPP lidmaatschap vereist. De kosten van een jaar IAPP lidmaatschap (t.w.v. € 225,-) zijn bij de kosten van de CIPT training inbegrepen (alleen als de CIPT training de eerste training is die u van IAPP volgt). Gedurende uw lidmaatschap ontvangt u o.m. uitnodigingen voor exclusieve privacy webinars en toegang tot het IAPP resource center met privacy gerelateerde content.

   CIPT lesmateriaal
   Ter voorbereiding op de CIPT training en het nieuwe CIPT examen ontvangt u het officiële IAPP CIPT tekstboek en de praktijktoets. Daarnaast onvangt u een voucher voor het CIPT certificeringsexamen plus een jaar gratis lidmaatschap van de IAPP.

   Niveau en aantal deelnemers
   De Certified Information Privacy Technologist (CIPT) training wordt gegeven op HBO/Bachelor werk- en denkniveau. Gezien het intensieve karakter van de training wordt het aantal cursisten beperkt gehouden.

   Voertaal
   De CIPT training wordt in het Nederlands en in het Engels gegeven. U kunt uw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier. Het officiële IAPP lesmateriaal en het CIPT examen zijn altijd in het Engels.

   Voorkennis
   Om deel te mogen nemen aan de Certified Information Privacy Technologist (CIPT) training en certificering worden geen specifieke eisen of eerdere certificeringseisen gesteld. U bent dus niet verplicht om het Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) certificaat te behalen voordat u deelneemt aan de CIPT training en certificering. In de CIPP/E training leert u alles over de Europese wet- en regelgeving op het gebied van privacy en data protection. Wij adviseren u daarom om met de CIPP/E training te starten, zodat u op de hoogte bent van het juridische kader.

   IAPP (International Association of Privacy Professionals)

   De IAPP is de grootste data privacy community ter wereld. IAPP biedt privacy certificeringen aan voor privacy professionals, privacy officers en IT managers, zoals Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E), Certified Information Privacy Manager (CIPM) en Certified Information Privacy Technologist (CIPT). De Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) certificering wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van Privacy. IAPP is een non-profit organisatie met meer dan 14.000 leden.

   Certificaat
   Wanneer u slaagt voor het Certified Information Privacy Technologist (CIPT) examen ontvangt u uit handen van de International Association of Privacy Professionals (IAPP) uw certificaat en mag u de titel CIPT voeren.

   CIPT – PE punten
   Door het volgen van privacy of security opleidingen kunt u PE punten verdienen. Wanneer u bv. trainingen volgt van (ISC)2 en ISACA of de Certified European Data Protection Professional schriftelijke/online cursus van IMF Academy, dan kent IAPP hieraan PE punten toe.

   Organisatie


   Locatie

   • Adres: Centraal in het land
    Postcode: Centraa
    Plaats: Harlingen
    Telefoon: 040 246 02 20
    Email: info@imf-online.com

   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Theater musical

Groeten uit Holland Dinnershow

Een dinnershow waar je tijdens een heerlijk 4 gangen diner kunt genieten van de Nederlandse hits van..

de Wannebiezz Dinnershow

Dáámes en heren, ladies and gentlemen, mes Dames et Messieurs, meine Damen und Herren. Hartelijk w..

Stars on Stage Dinnershow

Stars on Stage, een wervelende dinnershow met de grootste hits allertijden! De show Een levende ..

Cirque du Burlesque Dinnershow

Cirque du Burlesque een wervelende dinnershow in De Avenue. Betreed de wereld van Burlesque met de s..

Evenementen Carnaval

Snotpinnekesbal Kindercarnaval

Kom op zondag 19 februari 2023 gezellig met je vader, moeder, opa, oma, broertjes, zusjes en al je v..

Kielegatse Kapellentempel

De Kielegatse Kapellentempel tijdens carnaval 2023 in De Avenue! Hossen, dansen, polonaise, alles..