AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Amsterdam
   • Amsterdam
   • Noord-Holland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2023
   • Tot
   • 31 december 2024
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 3950,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   Bijna 2/3 van alle organisaties zette het afgelopen jaar disaster recovery in!

   Als (business continuity) manager moet u kunnen dealen met allerhande business risico's en incidenten, zoals gerichte hack aanvallen, brand, het uitvallen van medewerkers door ziekte, een datalek of zelfs terrorisme. Wanneer zich een incident/ramp voordoet - die uw organisatie in financiële problemen kan brengen of zelfs de continuïteit van uw onderneming kan bedreigen - moet u de schade zien te beperken.

   Onder meer IDC heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de mate waarin organisaties zijn voorbereid op calamiteiten, zoals bijv. ransomware aanvallen. Daaruit blijkt dat bijna 2/3 van alle organisaties het afgelopen jaar een beroep heeft moeten doen op een disaster recovery oplossing. Geschat wordt dat maar liefst de helft van alle organisaties een ramp niet zal overleven vanwege onvoldoende disaster recovery planning en implementatie!

   Wat leert u in deze certificerende training?

   Veel activiteiten en processen komen volledig tot stilstand zonder IT. Met een gedegen en actueel Business Continuity Plan (BCP) kunt u de impact van een crisis, calamiteit of andere verstoringen van uw dagelijkse processen minimaliseren en het continueren van de (kern)activiteiten van uw organisatie garanderen. Met een doordacht disaster recovery plan kunt u zo snel mogelijk weer toegang krijgen tot uw gegevens en systemen en de hersteltijd na een verstoring minimaliseren. Tijdens deze actuele training leert u allerhande business risico's in te schatten en de continuïteit van uw organisatie te waarborgen, waarbij de nadruk ligt op de IT omgeving.

   Deze training leidt op voor de EC-Council Disaster Recovery Professional (EDRP) certificering. In de nieuwste versie v3 leert u een Business Continuity Plan (BCP) op te stellen en een Business Impact Analysis (BIA) uit te voeren en/of te actualiseren, risico's vooraf in te schatten en te beoordelen, beleid en procedures op te stellen en te implementeren en vervolgens hoe u data kunt beveiligen en kritische data kunt herstellen in de nasleep van een ramp. Zorg dat de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft en dat u blijvend beschikt over een operationele IT omgeving en schrijf u in voor deze actuele disaster recovery training!

   Voordelen van deze certificerende training

   Deze 5-daagse certificerende training is leveranciersonafhankelijk en ontwikkeld door vooraanstaande business continuity en disaster recovery experts. De technieken en oplossingen in deze training hebben zich als best practices overal ter wereld bewezen. De concepten worden verduidelijkt met behulp van tal van case studies en u kunt zelf aan de slag met het doen van diverse analyses en assessments en oefenen met business continuity/disaster recovery technieken in een realistische simulatie omgeving.

   De training sluit aan op relevante normen en standaarden zoals ISO 31000 risicomanagement, ISO 22301 Business Continuity Management (BCM), ISO 22313 Business Continuity Management (BCM) Systemen, NFPA 1600 Standard on Continuity, Emergency, and Crisis Management en het NICE framework.

   Voor wie is deze training van belang?

   Bent u (mede) verantwoordelijk voor het managen van business continuity risico's waarbij de nadruk ligt op de IT-omgeving? Wilt u zoveel mogelijk de schade kunnen beperken als een incident zich tóch heeft voorgedaan c.q. de operatie zo snel mogelijk kunnen hervatten, dan is dit de training voor u. Qua professionals denken wij o.a. aan IT professionals in het BC/DR domein, IT risicomanagers, IT (security) managers en CISO's.

   Over het EDRP examen

   Het officiële EC-Council Disaster Recovery Professional (EDRP) examen bestaat uit 150 multiple-choice vragen. U dient 70% van de vragen goed te beantwoorden om te slagen voor het examen. U krijgt hiervoor 4 uur de tijd. U kunt het examen op de laatste dag van de training afleggen. Het examen kunt u ook later afleggen bij één van de vele Pearson VUE testcentra. Uw certificering/titel blijft 3 jaar geldig.

   Behaalt u onverhoopt het EDRP examen niet, dan mag u de Disaster Recovery Professional (EDRP) training binnen een jaar - geheel kosteloos - nogmaals bijwonen!

   Organisatie


   Locatie

   • Plaats: Amsterdam

   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Disco

Silent Everything

SILENT EVERYTHING - HET GROTE SILENT DISCO SPEKTAKEL De leukste Silent Disco around is weer terug..

Single Meet Single Party Deventer - 80’s, 90’s, 00’s till now

Wat kun je verwachten Sfeerimpressie: https://singlemeetsingle.nl/single-meet-single-platform/fot..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

Festivals

Lammetjesdag Orvelte

Zondag 16 juni is het Lammetjesdag in Orvelte. Dit vieren wij met pannenkoeken, lekkere drankjes en ..

Buitengewoon Bevrijd

Terug in de tijd op zaterdag 4, en zondag 5 mei! Op het gehele park vind je 'living history' waarbij..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..