AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Amsterdam
   • Amsterdam
   • Noord-Holland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2023
   • Tot
   • 31 december 2024
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 4380,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   Cybersecurity Fundamentals training en certificering
   De Cybersecurity Fundamentals training en certificering van ISACA is opgezet t.b.v. de professionalisering van (cyber)security professionals wereldwijd. De certificering is gericht op de technische professionalisering van de (cyber)security professional en is volledig gefocust op technische security kennis én vaardigheden.

   Inhoud training
   De Cybersecurity Fundamentals training en certificering bestaat uit 4 dagen en behandelt met name de technische aspecten van cybersecurity. U leert de belangrijkste concepten, standaarden en best practices van cybersecurity kennen. Tijdens de training worden o.m. veelvoorkomende cyberrisico's, cyberaanvallen, cryptografie, cloud computing en verschillende cybersecurity instrumenten behandeld. Nadat u wegwijs bent gemaakt in computer- en netwerktechnologie gaat de trainer, o.a. aan de hand van real-life cases, dieper in op cybercrime en cybersecurity. De 4 domeinen van het ISACA Cybersecurity Fundamentals examen (incl. weegfactoren) worden uitgebreid behandeld, t.w.:

   1. Information Security Fundamentals (27% van het examen)
   2. Threat Landscape (18%)
   3. Securing Assets (35%)
   4. Security Operations en Response (20%)

   Met name op de laatste dag kunt u uzelf trainen aan de hand van tal van oefenexamenvragen. De ochtend wordt volledig besteed aan security vaardigheidsoefeningen en de middag aan cybersecurity kennisvragen. Naast de verplichte kennis t.b.v. het Cybersecurity Fundamentals examen is de training voorzien van tal van praktijkvoorbeelden en wordt de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk. Ook als u niet gecertificeerd wilt worden is deze technische cybersecurity training een aanrader!

   Wat heeft u geleerd na deze training?
   Na afloop van deze cybersecurity training kunt u:
   - De belangrijkste concepten en componenten van cybersecurity uitleggen
   - De risicobeheerprocessen en -praktijken beschrijven
   - Beveiligingstools, bedreigingen en kwetsbaarheden identificeren
   - Verschillende soorten aanvallen beschrijven
   - Nieuwe en opkomende technologieën weergeven
   - Bedreigingen en risico's analyseren
   - Cybersecurity incidenten benoemen
   Kortom, de meest veelomvattende Cybersecurity Fundamentals training die niet alleen voor het examen opleidt, maar u veel meer leert dan dat!

   Over ISACA– Information Systems Audit and Control Association
   ISACA is een internationale cybersecurity, auditing en IT security beroepsvereniging met als doel de uitvoering van cybersecurity, IT governance, IT auditing, informatiebeveiliging en risicomanagement van automatisering op een hoger plan te brengen door het professionaliseren van haar leden. ISACA heeft ruim 165.000 leden in 188 landen. Bekende certificeringen van ISACA zijn CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Certified Information Systems Auditor), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control), CGEIT (Certified in the Governance of Enterprise IT), Cybersecurity Audit (CSA) en CDPSE (Certified Data Privacy Solutions Engineer).

   Voor wie is deze certificerende training een must?
   Wilt u uw technische cybersecurity kennis en vaardigheden op een hoger plan brengen en tevens het wereldwijd erkende Cybersecurity Fundamentals certificaat van ISACA behalen, dan is dit de training voor u. Qua functionarissen denken wij o.a. aan IT security managers, hoofden IT/automatisering, adviseurs internet security, systeem- en netwerkbeheerders, risicomanagers, IT managers, informatiemanagers, IT auditors en vele andere professionals die (mede) verantwoordelijk zijn voor de (cyber)security van hun organisatie.

   Cybersecurity Fundamentals examen
   Het Cybersecurity Fundamentals examen is een online, gesloten boek, examen dat u op elk gewenst moment op uw eigen pc kunt afleggen. Het examen bestaat uit zowel multiple-choice kennisvragen (36) als performance-based vragen (12 in een virtuele lab omgeving) die u in 2 uur tijd moet beantwoorden. Wanneer u minimaal 65% van de vragen goed heeft beantwoord, bent u geslaagd. U kunt u voor het examen inschrijven via de website van ISACA. De kosten van het examen bedragen slechts $ 200. De Cybersecurity Fundamentals certificering kent geen vervaldatum.

   N.B. Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen voor het examen, dan kunt u het examen opnieuw afleggen. Er is geen limiet gesteld aan het aantal keren dat u herexamen kunt doen. U moet wel rekening houden met herexamen kosten ($ 150).

   Voorkennis
   U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Cybersecurity training en te slagen voor het Cybersecurity Fundamentals examen van ISACA. Ten behoeve van de praktijkoefeningen is het aanbevelenswaardig dat u veelvoorkomende handelingen kunt uitvoeren op een computer.

   Voertaal
   De Cybersecurity Fundamentals training wordt in het Nederlands (of Engels) gegeven.

   Niveau van de training
   De Cybersecurity Fundamentals training wordt gegeven op HBO/Bachelor kennis- en denkniveau.

   PE-punten
   U ontvangt van ons een persoonlijk certificaat van deelname dat u kunt overleggen voor het verkrijgen van PE-punten bij ISACA en andere beroepsverenigingen, zoals (ISC)2.

   Lesmateriaal
   U ontvangt van ons het bij deze training behorende lesmateriaal plus de officiële Cybersecurity Fundamentals Study Guide van ISACA.

   Organisatie


   Locatie

   • Plaats: Amsterdam

   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Festivals

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Corso Vollenhove

Op zaterdag is het tijd voor de kleurrijkste dag van het jaar, de dag start om 10.00 uur met het Kin..

Disco

JUST 90's Party • Vlaardingen

..

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

30+ Dancing Party Almere

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

30+ Dancing Party Delft

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..