AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Amsterdam
   • Amsterdam
   • Noord-Holland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2023
   • Tot
   • 31 december 2024
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 1325,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   ISO 27001 is dé internationale standaard voor informatiebeveiliging
   ISO 27001 specificeert de eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen in uw organisatie. Het doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie en informatiesystemen binnen uw organisatie te waarborgen. De ISO 27001 norm is onderdeel van de ISO 27000 familie. Hierin zijn bijvoorbeeld ook implementatie richtlijnen opgenomen (ISO 27002) en wordt uitgelegd hoe de ISO 27001 geaudit kan worden (ISO 27007 en ISO 27008).

   ISO 27001 is de meest bekende en erkende informatiebeveiligingsnorm ter wereld
   Steeds meer organisaties kiezen ervoor de beveiliging van hun informatie te structureren op basis van de ISO 27001 norm. ISO 27001 is de meest bekende en erkende informatiebeveiligingsnorm wereldwijd. Zowel organisaties als informatiebeveiligingsprofessionals kunnen zich voor ISO 27001 laten certificeren. Deze training is gericht op de persoonscertificering.

   Met het ISO 27001 certificaat toont u aan dat u de nodige voorzorgsmaatregelen hebt genomen om vertrouwelijke informatie van uw organisatie (of opdrachtgever) te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.

   Kennis van ISO 27001 is een basisvoorwaarde en een must
   Met het ISO 27001 Foundation certificaat op zak laat u zien dat u de gegevens van uw werkgever (of opdrachtgever) goed heeft beveiligd. Deze training, incl. de ISO 27001 Foundation certificering van PECB, is dan ook een must wanneer u een ISO 27001 implementatie wilt begeleiden of uitvoeren. Ook wanneer u niet direct een certificering nastreeft is deze training een absolute kennisverrijking, bijvoorbeeld omdat u een ISMS (managementsysteem voor informatiebeveiliging) wilt implementeren of beheren. Na afloop van deze training bent u volledig op de hoogte van alle ISO 27001 eisen en kunt u deze toepassen in uw eigen organisatie of bij die van uw opdrachtgever.

   Inhoud van de ISO 27001 training
   In deze actuele training leert u alle ins en outs van dé internationale standaard voor informatiebeveiliging kennen. U leert de best practices kennen voor het implementeren en managen van een Information Security Management System (ISMS). U doet niet alleen kennis van de norm op, maar leert deze ook toe te passen. Na de training kent en begrijpt u alle elementen en de werking van een ISMS, kent u de samenhang tussen ISO 27001, ISO 27002 en andere normen en regelgevende frameworks en begrijpt u de methoden en technieken die gebruikt worden voor de implementatie van een ISMS.

   (Her)examen
   Op de tweede dag van de training kunt u het officiële PECB ISO 27001 Foundation examen afleggen. Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen voor het examen, dan mag u - binnen 12 maanden - kosteloos opnieuw examen doen.

   Voor wie is deze training van absoluut belang?
   De ISO 27001 training en certificering is van absoluut belang voor professionals die betrokken zijn bij de implementatie en het beheer van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. De ISO 27001 norm is van toepassing op elke organisatie, zowel groot als klein en zowel in commerciële organisaties als in de publieke sector. Qua functionarissen denken wij o.a. aan managers informatiebeveiliging, IT managers, risicomanagers, (IT) auditors, privacy officers, Data Protection Officers (DPO's), informatiemanagers, kwaliteitsmanagers en consultants.

   PE-punten
   Na afronding van de ISO 27001 Foundation training ontvangt u een bewijs van deelname met vermelding dat u 16 uur training heeft gevolgd. Met dit bewijs kunt u vervolgens PE-punten aanvragen bij PECB.

   Wat is een ISMS (Information Security Management System)?
   Een ISMS ofwel een informatiebeveiligingsmanagementsysteem is een systeem gericht op het waarborgen, beheren en controleren van gevoelige bedrijfsinformatie. Het ISMS beschrijft hoe uw organisatie moet omgaan met het verstrekken van vertrouwelijke informatie en beschrijft op welke manier de bedrijfsprocessen, vallend onder informatiebeheer, moeten worden beheerd. Tijdens de training leert u de verschillende elementen van een ISMS kennen en begrijpen, incl. het ISMS beleid, de procedures, prestatiemetingen, commitment van het management, interne audit, beoordeling door het management en permanente verbetering. Met het ISO 27001 certificaat kunt u aantonen (aan klanten, leveranciers en anderen) dat uw organisatie aan een hoge standaard voldoet als het gaat om informatiebeveiliging.

   Over ISO

   ISO - de International Organization for Standardization - is een internationale organisatie die normen vaststelt met betrekking tot het waarborgen van o.m. informatiebeveiliging. ISO is een samenwerkingsverband van nationale standaardorganisaties in meer dan 150 landen. Op het gebied van informatiebeveiliging is de ISO 27000 serie uitgegroeid tot de standaardnorm.

   Over PECB

   PECB staat voor Professional Evaluation and Certification Board. PECB is het internationale certificerings- en trainingsinstituut voor talrijke normen, zoals ISO 27001, ISO 27005, ISO 26000, ISO 9001, ISO 14001 en ISO 22301.

   Organisatie


   Locatie

   • Plaats: Amsterdam

   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Disco

JUST 90's Party • Vlaardingen

..

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

30+ Dancing Party Almere

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

30+ Dancing Party Delft

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

Festivals

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Corso Vollenhove

Op zaterdag is het tijd voor de kleurrijkste dag van het jaar, de dag start om 10.00 uur met het Kin..