AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Amsterdam
   • Amsterdam
   • Noord-Holland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2024
   • Tot
   • 31 december 2024
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 2150,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   CIPM – de meest erkende en bekende privacy management certificering ter wereld
   In de CIPM training en certificering van IAPP (International Association of Privacy Professionals) wordt uw rol als privacy officer met de bijbehorende verantwoordelijkheden en werkzaamheden behandeld. CIPM is dé internationaal erkende certificering op het gebied van privacy management.

   IAPP (International Association of Privacy Professionals)
   De International Association of Privacy Professionals (IAPP) is de grootste data privacy community in de wereld. IAPP biedt privacy certificeringen voor privacy professionals en managers, zoals CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe), CIPM (Certified Information Privacy Manager) en CIPT (Certified Information Privacy Technologist). De CIPP/E certificering wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van Privacy. IAPP is een non-profit organisatie met ruim 14.000 leden.

   Wat leert u in deze CIPM training?
   In deze 2-daagse CIPM training leert u hoe u de Europese en nationale wet- en regelgeving binnen uw organisatie toepast. U leert onder meer hoe u een organisatiebrede visie op data protectie en privacy kunt bepalen en intern uitdragen en hoe de operationele lifecycle van een privacy programma eruitziet. Ook leert u hoe u vorm kunt geven aan een privacy team en hoe u een framework van een privacy programma kunt ontwikkelen en implementeren. Naast het behalen van het officiële CIPM examen is er veel aandacht voor het doorgronden en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk. Na deze training bent u optimaal toegerust om als aanspreekpunt op het gebied van privacy in uw organisatie te fungeren.

   Voor wie is deze training bedoeld?
   Privacy staat zowel bij bedrijven als de overheid hoog op de agenda. Deze Certified Information Privacy Management (CIPM) training is dan ook bedoeld voor alle privacy officers (PO), Functionarissen Gegevensbescherming (FG), informatiemanagers, compliance managers, risicomanagers, information security managers (ISO), IT auditors, IT governance professionals, data protection officers (DPO) als ook voor managers die verantwoordelijk zijn voor de privacy binnen hun team (zoals HR managers, inkopers, marketing managers en customer relations managers).\

   Over het CIPM examen
   Om CIPM gecertificeerd te worden moet u slagen voor het Certified Information Privacy Manager examen. Om dit Engelstalige examen te mogen afleggen is een IAPP lidmaatschap vereist. De kosten van dit lidmaatschap (een jaar) zijn bij de kosten van de training inbegrepen. Gedurende uw lidmaatschap ontvangt u onder meer uitnodigingen voor exclusieve privacy webinars en toegang tot het IAPP resource center met privacy gerelateerde content.
   Na afloop van de Certified Information Privacy Manager training ontvangt u een voucher voor het CIPM examen. Deze examenvoucher is 12 maanden geldig. Het CIPM examen kunt u online of bij een van de Pearson VUE testcenters afleggen. Het examen duurt 150 minuten en bestaat uit 90 multiple-choice vragen. Ongeveer de helft van de vragen wordt gesteld op basis van scenario’s.

   De eerste keer niet geslaagd voor het CIPM examen?
   Behaalt u onverhoopt het CIPM examen de eerste keer niet, dan mag u de CIPM training binnen een jaar nogmaals kosteloos bijwonen!

   CIPM hercertificering
   Wanneer u uw CIPM titel heeft behaald, moet u blijvend voldoen aan de volgende voorwaarden:
   - Uw IAPP lidmaatschap waardig zijn
   - Ten minste 10 uur per jaar besteden aan privacy of security opleidingen
   N.B. Wanneer u trainingen volgt van (ISC)2 en ISACA, dan ontvangt u daarvoor PE punten van IAPP. U kunt bijvoorbeeld denken aan de trainingen CISSP, CISM, CISA, CRISC en Cybersecurity Fundamentals, die wij eveneens voor u organiseren, of de schriftelijke cursus Certified European Data Protection Professional (CEDPP).

   Voorbereidende CIPP/E certificering
   Naast de CIPM training bieden wij de eveneens 2-daagse training CIPP/E – Certified Information Privacy Professional/Europe aan. De CIPPE/E training vormt een uitstekende voorbereiding op de CIPM training. De CIPP/E training leert u alles over de Europese en nationale wet- en regelgeving (het wat). De CIPM training leert u vervolgens hoe u deze binnen uw organisatie toepast (het hoe).
   U bent niet verplicht om het CIPP/E certificaat te behalen voordat u deelneemt aan de CIPM certificering. Wij adviseren u echter wel om met de CIPP/E training te starten, zodat u als privacy manager op de hoogte bent van het juridische kader.

   Aanvullende CIPT certificering
   Bent u meer technisch geïnteresseerd? Dan is de CIPT – Certified Information Privacy Technologist training een goede aanvulling op de CIPM training. Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op de toepassing van de privacy wet- en regelgeving in een IT omgeving en worden verschillende IT gerelateerde oplossingen aangereikt. Ook komen onderwerpen als Privacy by Design en de Privacy Operational Lifecycle aan bod.

   CIPM – lesmateriaal
   Ter voorbereiding op de CIPM training en het examen ontvangt u het officiële Engelstalige IAPP CIPM studiemateriaal (hardcopy), t.w.:
   - Privacy cases
   - Privacy Program Management: tools for managing privacy within your organization

   Niveau van de CIPM training
   De Certified Information Privacy Manager (CIPM) training wordt gegeven op HBO werk- en denkniveau.

   Voertaal
   De CIPM training wordt in het Nederlands (en op verzoek in het Engels) gegeven. Het officiële IAPP lesmateriaal en het CIPM examen zijn in het Engels.

   Organisatie


   Locatie

   • Plaats: Amsterdam

   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Festivals

Jaarmarkt Talentenwerving Koggenslag

Kunstenmaker in beeld, zang, dans en cabaret, Peter Beentjes, heeft een uitgebreide carrière achter..

Jaarmarkt Talentenwerving Koggenslag

Kunstenmaker in beeld, zang, dans en cabaret, Peter Beentjes, heeft een uitgebreide carrière achter..

Jaarmarkt Talentenwerving Koggenslag

Kunstenmaker in beeld, zang, dans en cabaret, Peter Beentjes, heeft een uitgebreide carrière achter..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Disco

538 DJ's On Tour & Heeren van Aemstel Band

???????????? ??? ??? ?????! Bereid je voor op het ultieme feestweekend tijdens de Sport & Feestweek..

Discojump

Ontdek de Ultieme Disco Jump Experience bij Urban GRND! Tijdens Disco Jump transformeren wij onze tr..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..