AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Amsterdam
   • Zeedijk 2
   • 1012AX Amsterdam
   • Noord-Holland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2024
   • Tot
   • 31 december 2024
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 4380,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   Financial crime heeft een grote impact op uw organisatie
   Fraude, corruptie, witwassen en andere vormen van financial crime blijven een hardnekkig probleem voor veel bedrijven en organisaties, zowel in de private als in de publieke sector. De financiële impact c.q. schade van financial crime is enorm en loopt in de miljarden. Van bedrijven, financiële instellingen en andere poortwachters wordt daarom steeds meer verwacht als het gaat om het beheersen van de in- en externe risico's op het gebied van financieel-economische criminaliteit (FEC). De aanpak van financial crime is evenwel complex. Niet altijd is kennis over complexe onderwerpen als frauderisico's, witwasrisico's, cybercrime, cryptocrime, terrorisme financiering, corruptie, omkoping en andere vormen van financial crime in de organisatie aanwezig of zelfs maar in één persoon verenigd. Eén ding is duidelijk, het effectief bestrijden van financial crime is onmogelijk zonder een gedegen en actuele kennis.

   In deze actuele en praktische Financial Crime Specialist training leert u financieel-economische criminaliteit te vermijden en bestrijden. Na afloop heeft u alle expertise in huis om financial crime risico's voor en in uw organisatie te identificeren, analyseren en minimaliseren.

   Hoe kunt u uw organisatie wapenen tegen financial crime?
   In deze actuele Financial Crime Specialist training komen alle belangrijke vormen van financieel-economische criminaliteit aan bod met interessante casuïstiek en scenario's uit de praktijk. Allereerst wordt uw kennis van processen, procedures en wet- en regelgeving om financial crime tegen te gaan geactualiseerd. U leert financial crime risico's in kaart te brengen en procedures te ontwikkelen om financial crime te beheersen. U leert welke maatregelen u kunt en moet nemen bij de aanpak van een vermoedelijk of geconstateerd geval van financiële criminaliteit. U leert signalen van financial crime te herkennen, onderzoeken en beheersen. Hierdoor kunt u financial crime incidenten zoveel mogelijk voorkomen en de (ook reputatie) schade beperken.

   Na deze praktische en actuele training bent u (beter) in staat om in uw organisatie (mede) verantwoordelijkheid te dragen voor het voorkomen en ontdekken van financial crime en zult u een volwaardige gesprekspartner zijn voor o.a. het management en toezichthoudende en juridische partijen.

   In 4 dagen worden onder meer de volgende onderwerpen behandeld:
   Hoe organiseert u effectieve fraudebestrijding?
   Bestrijding witwassen en terrorisme financiering: KYC (Know Your Customer)
   Omkoping en corruptie: veel organisaties zijn zich nog steeds onvoldoende bewust van de risico's en (persoonlijke) aansprakelijkheid voor corruptie bij nationaal en internationaal zakendoen. Steeds meer landen en toezichthouders stellen strenge straffen in het vooruitzicht voor organisaties die geen beleid hebben t.a.v. corruptie
   Intern onderzoek: het verrichten van intern onderzoek en waarheidsvinding zijn van belang voor zowel het blootleggen van financieel-economische criminaliteit als voor het nemen van (nog betere) preventiemaatregelen. Ook kan een toezichthouder of opsporingsdienst u verrassen met een onderzoek!
   ESG, sustainability fraude, cybercrime, fraude en witwassen met cryptovaluta
   Het doel van deze training is het verbreden, verdiepen en actualiseren van uw kennis over financial crime. Actuele casuïstiek, relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie en tal van voorbeelden uit de praktijk van uw trainers maken deel uit van deze boeiende Financial Crime Specialist training.

   Voor wie is deze training van belang?
   Deze training is met name ontwikkeld voor professionals (en hun adviseurs) die zich bezighouden met de aanpak van financieel-economische criminaliteit (FEC) in de eigen organisatie. We denken dan o.a. aan financial crime specialisten, CFO's, controllers, compliance officers, risicomanagers, fraude onderzoekers, integriteitscoördinatoren en -adviseurs, privacy officers, financial intelligence managers, AML officers, CDD analisten, internal auditors, accountants, juristen, opsporingsambtenaren en toezichthouders en vele andere professionals in zowel de private als de publieke sector die betrokken zijn bij de aanpak van financial crime.

   De training is daarnaast van belang voor poortwachters, zoals advocaten, notarissen, accountants, belastingadviseurs, trustkantoren, en vanzelfsprekend banken en andere financiële instellingen.

   Niveau en voorkennis
   De training Financial Crime Specialist wordt op HBO/Bachelor niveau gegeven. U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze training.

   Organisatie


   Locatie


   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Disco

Silent Everything

SILENT EVERYTHING - HET GROTE SILENT DISCO SPEKTAKEL De leukste Silent Disco around is weer terug..

Ladi Dadi XL

Na een reeks super gezellige Ladi Dadi edities in de kleine zaal, is het eindelijk zover Ladi Dadi m..

Single Meet Single Party Deventer - 80’s, 90’s, 00’s till now

Wat kun je verwachten Sfeerimpressie: https://singlemeetsingle.nl/single-meet-single-platform/fot..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

Festivals

Buitengewoon Bevrijd

Terug in de tijd op zaterdag 4, en zondag 5 mei! Op het gehele park vind je 'living history' waarbij..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Corso Vollenhove

Op zaterdag is het tijd voor de kleurrijkste dag van het jaar, de dag start om 10.00 uur met het Kin..