AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Amsterdam
   • Amsterdam
   • Noord-Holland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2023
   • Tot
   • 31 december 2024
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 3995,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   Wat is een ethical hacker?

   Een ethical hacker is een professional die de denk- en werkwijze van hackers kent en gebruikt om systemen of netwerken te beveiligen. Na het identificeren van zwakheden, gebruikt een ethical hacker zijn vaardigheden om de organisatie veilig te stellen. Na deze training weet u hoe kwaadwillende hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in uw organisatie. Door hun wapens te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter.

   De Certified Ethical Hacker (CEH) training van EC-Council is de meest actuele en diepgaande security training in zijn soort en is platform- en productonafhankelijk. De training is geaccrediteerd door ANSI en wordt afgesloten met het CEH examen van EC-Council. Het CEH certificaat staat internationaal bekend als een waardevolle aanvulling op Microsoft, Cisco of Linux certificaten.

   Over EC-Council

   Het internationale EC-Council is eigenaar van vele bekende en geroemde certificeringen, zoals CEH, C/CISO (Certified Chief Information Security Officer) en C/TIA (Certified Threat Intelligence Analyst). EC-Council heeft wereldwijd meer dan 200.000 IT security professionals getraind en gecertificeerd in meer dan 145 landen.

   Certified Ethical Hacker (CEH) training – werkwijze

   De CEH training is zeer intensief en is gericht op begripsvorming en praktijkervaring. U ontvangt een studiekit bestaande uit een grote hoeveelheid theoretische en praktische tools. U werkt in een interactieve omgeving waarin u leert scannen, testen, hacken en veiligstellen. Elke module wordt afgesloten met een uitleg hoe de behandelde stof toepasbaar zou zijn in een penetratietest. De opzet van deze training is zoveel mogelijk hands-on.

   Voor wie is deze internationaal veelgevraagde certificering van belang?

   De CEH training is van belang voor systeem- en netwerkbeheerders, testprofessionals, applicatiebeheerders, webbeheerders, IT managers, security managers en IT auditors die de beveiligingsproblematiek offensief willen aanpakken door te leren denken en werken als een hacker. Deze training is ook voor technisch management zeer interessant.

   Voorafgaand aan de training tekent u een overeenkomst waarin u aangeeft geen misbruik te zullen maken van de opgedane kennis of de ontvangen tools.

   Certified Ethical Hacker (CEH) training en examen – voorkennis

   In principe heeft u geen voorkennis nodig om aan de CEH training te kunnen deelnemen. Enige kennis van IT security is echter wel een pré. De voorkennis hangt af van de vraag waarom u de CEH training wilt volgen. Wanneer u de training wilt volgen ter verbreding of verdieping van uw IT security kennis of awareness, dan heeft u geen specifieke voorkennis nodig. Wanneer u van plan bent om na de CEH training op zelfstandige basis penetratietesten uit te voeren, dan is dit zonder voorkennis/technische achtergrond niet mogelijk. Tijdens het intakegesprek, voorafgaand aan de training, zal de trainer gericht advies geven over uw individuele voorbereiding.

   Het Certified Ethical Hacker (CEH) examen

   U ontvangt bij de training een voucher voor het CEH examen van EC-Council. U kunt het examen tot een jaar na het afronden van de training online of op een examenlocatie afleggen. Het Engelstalige examen bestaat uit 125 multiple-choice vragen die u in 4 uur tijd moet beantwoorden. Wanneer u slaagt, ontvangt u de internationaal erkende CEH certificering van EC-Council.

   Certified Ethical Hacker (CEH) – slagingsgarantie

   Behaalt u onverhoopt het CEH examen niet, dan mag u de CEH training binnen een jaar, geheel kosteloos, nogmaals bijwonen. Tevens krijgt u 50% van het herexamen vergoed.

   PE-punten

   Bent u al in het bezit van IT security titels van bijvoorbeeld EC-Council (zoals C/CISO of C/TIA), (ISC)2 (zoals CISSP, CCSP of CSSLP) of ISACA (zoals CISM, CISA, CRISC, Cybersecurity Fundamentals (CSX) of Cybersecurity Audit)? Dan ontvangt u na het volgen van deze training mogelijk PE-punten voor het behoud van uw titels.

   Organisatie


   Locatie

   • Plaats: Amsterdam

   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Disco

Discojump

Ontdek de Ultieme Disco Jump Experience bij Urban GRND! Tijdens Disco Jump transformeren wij onze tr..

Single Meet Single Party Deventer - 80’s, 90’s, 00’s till now

Wat kun je verwachten Sfeerimpressie: https://singlemeetsingle.nl/single-meet-single-platform/fot..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

Festivals

Lammetjesdag Orvelte

Zondag 16 juni is het Lammetjesdag in Orvelte. Dit vieren wij met pannenkoeken, lekkere drankjes en ..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Corso Vollenhove

Op zaterdag is het tijd voor de kleurrijkste dag van het jaar, de dag start om 10.00 uur met het Kin..