AANMELDEN INLOGGEN
      • Locatie
      • Boerderij Boerengolf Enspijk
      • Hoevenseweg 5
      • 4157 JB Enspijk
      • Gelderland, Nederland
      • Van
      • 20 april 2012
      • Tot
      • 22 april 2012
    • Algemene informatie

      • Leeftijdscategorie
      • 0 tot 99 jaar
        • Indicatie entreeprijzen
        • - volwassen
        • - kinderen
        • - senioren / 65+
        • 6,00
        • 1,00
        • € 6,00
      • (Openings)tijden
      • 10:00 - 17:00 uur

      Extra informatie

      Dagje lente proeven op de boerderij
      Wat ooit begon als een ludieke boerengolfactie voor de plaatselijke voetbalclub resulteerde in een goed lopend boerengolfbedrijf. De Enspijkse boerenfamilie van Asch weet het boerenleven succesvol te combineren met toerisme.
      Met als hoogtepunt de jaarlijkse Betuwse Lente Fair,
      kom een dagje lente proeven op de boerderij, dit jaar op 20,21 en 22 april.

      Fredie en Marion van Asch wonen en werken in Fredies ouderlijk huis in Enspijk. Ze ontmoetten elkaar ruim een decennium geleden in de stad. De combinatie boerenzoon en stads meisje blijkt een goede, waarin beide hun eigen inbreng hebben. Marion zag met haar toeristische achtergrond al snel de recreatieve mogelijkheden die het boerenleven en bijbehorende ruimte bieden.
      “Inmiddels kunnen onze gasten op ons boerenerf terecht voor boerengolf, voetbalgolf, huifkartochten, handboogschieten en diverse workshops, waaronder schilderen met chocola. De charme is dat alles gebeurt tegen de achtergrond van het boerenleven. Je staat bijvoorbeeld echt tussen het vee te golfen.”

      Van olijfboom tot blingbling
      Ook de Betuwse Lente Fair vindt plaats op het boerenerf van Fredie en Marion. De rurale setting in combinatie met bijzondere stands en muzikaal vertier staan garant voor een gezellige dag uit in ongedwongen relaxte sfeer. De organisatie, die naast Fredie en Marion bestaat uit Annerie van Asch (creatieve marketing) en Christine Zwart (pr), streeft naar een standaanbod dat net even anders is dan gebruikelijk op een fair. Wij selecteren de deelnemers heel zorgvuldig. Voorwaarde voor ons is dat het voor zowel bezoekers als standhouders betaalbaar is. Daardoor staan op de Betuwse Lente Fair ook veel kleinere, creatieve ondernemingen die vol enthousiasme achter hun eigen product staan. We vinden het ook belangrijk het regionale aanbod te vertegenwoordigen.” En dat betekent dat er bijvoorbeeld olijfbomen, natuurlijk vrijloopvlees, zeepslingers, taarten en cupcakes van Betuwse makelij zijn. Een lokale cateraar verzorgt het horeca-aanbod in de centraal gelegen hooiberg en diverse regionale clubs, onder andere majoretten en oldtimer trekkers, zorgen voor vermaak. Om er een gezellige dag van te maken, zijn er ook optredens door bandjes. “Bezoekers kunnen een rondje maken langs de stands, lekker eten en drinken, en ook actief aan de slag met handboogschieten, natuurlijk boerengolf of een workshop schilderen met chocola of blingbling sieraden maken. Er is dus veel te zien en te beleven”, licht Fredie toe.

      Eierbakmachine aangedreven door een trekker op een omgebouwde landbouwmachine bakt voor Kika
      De organisatie van de Betuwse Lente Fair vindt het belangrijk ook maatschappelijk haar steentje bij te dragen en doet dat dit jaar in de vorm van een eierbakmachine deze is aangedreven door een trekker met een omgebouwde landbouwmachine, deze bakt eieren voor Kika en voor de bezoekers die een vrijwillige bijdrage kunnen doen voor de stichting Kika. In ruil krijgen zij een eitje. Wij zoeken ieder jaar naar een goed doel wat in het verlengde van ons eigen koeienbedrijf ligt. Vorig jaar actie Geef een koe.
      De Betuwse Lente Fair vindt traditiegetrouw plaats in het laatste weekend voor Koninginnedag, dit jaar op 20,21 en 22 april van 10:00 tot 17:00 uur. De stands staan opgesteld op het boerenerf aan de Hoevenseweg 5 in Enspijk. De bruine ANWB-borden met ‘Boerengolf Enspijk’ en speciale fairborden wijzen vanaf de provinciale weg de route. Parkeren is gratis, entree bedraagt 6 euro per volwassene en 1 euro per kind. Meer informatie over de Betuwse Lente Fair is te vinden op www.betuwselentefair.nl. NB Er is geen pinautomaat aanwezig op het terrein.

      Organisatie


      Locatie


      Evenement




      Bekijk een grote kaart

      naar boven
  • Vind je evenement

Disco

Single Meet Single Party Deventer - 80’s, 90’s, 00’s till now

Wat kun je verwachten Sfeerimpressie: https://singlemeetsingle.nl/single-meet-single-platform/fot..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now!!! bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

30+ Dancing Party Emmen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

Swingnight 80's, 90's, 00's til now bij Boode Bathmen

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de beste hits uit de 80's, 90's, 00's tot nu in de Grote Zaal...

Festivals

Lammetjesdag Orvelte

Zondag 16 juni is het Lammetjesdag in Orvelte. Dit vieren wij met pannenkoeken, lekkere drankjes en ..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Open Atelier en Beeldentuin

Deelname Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie aan Open Atelierroute Apeldoorn en aan de Open Atelierda..

Corso Vollenhove

Op zaterdag is het tijd voor de kleurrijkste dag van het jaar, de dag start om 10.00 uur met het Kin..