AANMELDEN INLOGGEN
   • Locatie
   • Centraal in het land
   • Centraal in het land
   • Centraa Harlingen
   • Friesland, Nederland
   • Van
   • 31 december 2023
   • Tot
   • 31 december 2023
  • Algemene informatie

   • Leeftijdscategorie
   • alle leeftijden
    • Indicatie entreeprijzen
    • - volwassen
    • - kinderen
    • - senioren / 65+
    • 4480,00
    • 0,00
    • € 0,00
   • (Openings)tijden
   • N.B.

   Extra informatie

   Inhoud van de CISSP training
   De 5-daagse CISSP training voorziet in verdieping en achtergrondkennis t.b.v. uw informatiebeveiliging en leidt op voor het internationaal erkende CISSP certificaat van (ISC)2. In de lessen wordt diep ingegaan op o.a. het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid, beveiligingsmodellen, risicomanagement en beveiligingsmaatregelen (in techniek, proces of organisatie). Alle onderwerpen worden opgehangen aan de zogeheten CIA driehoek (Confidentiality, Integrity en Availability). Meer dan 90% van onze cursisten slaagt de eerste keer voor het examen!

   Over CISSP
   CISSP staat voor Certified Information Systems Security Professional. Deze veelgevraagde certificering wordt uitgegeven door (ISC)2. De CISSP certificering is de snelstgroeiende standaard op het gebied van informatiebeveiliging en is in Amerika 'de facto' standaard in het vakgebied.

   Over (ISC)2
   ISC2(ISC)2 staat voor International Information Systems Security Certification Consortium en is een wereldwijde, leveranciersonafhankelijke organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. (ISC)2 heeft ruim 110.000 leden in meer dan 160 landen. Andere hoog aangeschreven certificeringen van (ISC)2 zijn Certified Cloud Security Professional (CCSP) en Certified Cyber Forensics Professional (CCFP).

   Opzet van de training
   (ISC)2 rekent zo’n 200 uur studiebelasting ten behoeve van een succesvolle deelname aan het examen. De leermethode van deze CISSP training is erop gericht deze studietijd aanzienlijk te verkorten en voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Met behulp van zelfstudie bereidt u zich voor op de training. De 5-daagse klassikale training gaat met name in op begripsvorming m.b.t. de 8 beveiligingsdomeinen. In de laatste fase krijgt u toegang tot exclusieve web-based testvragen die u voorbereiden op het omvangrijke examen. De 5-daagse CISSP training bestaat uit 3 onderdelen, t.w.:

   I - CISSP zelfstudie
   Ter voorbereiding op de 5-daagse training start u met zelfstudie. De trainer heeft voor nu een leeswijzer gemaakt. U dient voor aanvang van de training minimaal datgene wat in de leeswijzer staat te lezen (ongeveer 220 pagina's). Met deze kennis bent u optimaal voorbereid op de discussies, cases en presentaties in de klassikale training, waardoor de onderdelen goed op elkaar aansluiten.

   II - 5-daagse klassikale CISSP training
   De 5-daagse klassikale training gaat vooral in op de begripsvorming m.b.t. de 8 beveiligingsdomeinen van CISSP en hun relatie tot de CIA driehoek. Per domein wordt u geholpen de laatste stappen te zetten richting het examenniveau. Aan het einde van de week bent u klaar voor deel III waarin het herhalen en testen van de behandelde stof centraal staan.

   III - CISSP examentraining
   U krijgt nu toegang tot exclusieve web-based testvragen ter voorbereiding op het CISSP examen. Het examen neemt 3 uur in beslag. Het oefenen van de examenvragen is essentieel gezien de specifieke vraagstelling van het examen.

   CISSP exameneisen
   Om CISSP gecertificeerd te worden dient u aan de onderstaande eisen te voldoen:

   - slagen voor het CISSP examen
   - beschikken over ten minste 5 jaar relevante werkervaring in ten minste twee CISSP domeinen (of 4 jaar ervaring aangevuld met een HBO/Bachelor+ opleiding)

   (ISC)2 Associate
   Als u zich minder dan 4 jaar bezighoudt met de beveiliging van informatiesystemen is het volgen van deze CISSP training ook beslist zinvol. In dat geval kunt u namelijk (ISC)2 Associate worden. Na meer ervaringsjaren kunt u dan alsnog gecertificeerd worden.

   CISSP domeinen
   De 8 beveiligingsdomeinen van CISSP zijn:

   Domein 1: Security and Risk Management
   Domein 2: Asset Security
   Domein 3: Security Architecture and Engineering
   Domein 4: Communications and Network Security
   Domein 5: Identity and Access Management (IAM)
   Domein 6: Security Assessment and Testing
   Domein 7: Security Operations
   Domein 8: Software Development Security

   PE Punten / hercertificering
   Uw CISSP certificering is 3 jaar geldig. In deze 3 jaar dient u minimaal 120 CPE punten te behalen om uw CISSP titel te mogen behouden.

   Voor wie is deze CISSP training ontwikkeld?
   Deze 5-daagse CISSP training is ontwikkeld voor ervaren netwerk- en systeembeheerders die zich bezig (gaan) houden met informatiebeveiliging, maar ook voor security officers, security professionals, netwerkmanagers en IT auditors. Vanwege de grote afwisseling tussen theoretische en technische kennis is de training geschikt voor zowel technische professionals als beleidsmakers.

   Voertaal
   Deze 5-daagse CISSP training wordt in het Nederlands gegeven.

   Over het CISSP examen
   Het Engelstalige CISSP examen neemt 3 uur in beslag en is computer-based. Het online examen kunt u zelf inplannen bij een Pearson Vue testcenter bij u in de buurt, op een dag en tijd die u passen.

   Slagingsgarantie
   Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen voor het CISSP examen dan mag u - geheel kosteloos - opnieuw deelnemen aan de CISSP training. Dit aanbod is een jaar geldig.

   Organisatie


   Locatie

   • Adres: Centraal in het land
    Postcode: Centraa
    Plaats: Harlingen
    Telefoon: 040 246 02 20
    Email: info@imf-online.com

   Evenement
   Bekijk een grote kaart

   naar boven
 • Vind je evenement

Disco

New Year Party – 80’s, 90’s, 00’s till now - Groningen

NEW YEAR PARTY PUDDINGFABRIEK GRONINGEN • Datum:31 december 2023 • Tijd: 22:00-03:00 • Conc..

30+ Dancing Party Almere

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekk..

30+ Dancing Party Hilversum

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en le..

30+ Dancing Party Maarssen

Party voor iedereen vanaf 30 jaar ?? Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en le..

Festivals

Zuiderzeelicht

..

De lezing door Kader Abdolah over de Perzische dichter Rumi

De lezing door Kader Abdolah over de Perzische dichter Rumi, georganiseerd in samenwerking met de S..