AANMELDEN INLOGGEN
 • Colofon  De complete online evenementenkalender
  Evenementkalender.nl is de site waarop je alle bekende en minder evenementen kan vinden die in Nederland plaatsvinden.Zowel particulieren als bedrijven en/of instellingen kunnen GRATIS evenementen aanmelden via deze website. Evenementkalender.nl is GEEN verkoopkanaal voor toegangskaarten voor de vermelde evenementen.

  Copyright
  Evenementkalender.nl is een beschermd concept en mag op geen enkele wijze worden gekopieerd hetzij digitaal via Internet, hetzij via andere media.

  Disclaimer / aansprakelijkheid
  Evenementkalender.nl is niet aansprakelijk voor onjuiste vermelding t.a.v. infomatie van de vermelde evenementen en eventueel daaruitvloeiende schade, materieel of immaterieel. Bezoekers kunnen fotomateriaal plaatsen bij de aangemelde evenementen. Enige inbreuk op auteursrecht qua beeld- en/of tekst kunt u melden bij onze redactie. Indien gegrond, wordt betreffend materiaal z.s.m. verwijderd.

  De bezoeker van Evenementkalender.nl wordt in staat gesteld zelfstandig evenementen te plaatsen. Evenementkalender.nl is niet verantwoordelijk voor enig inbreuk op privacy en/of auteursrechten van de vermelde gegevens die door derden op de site Evenementkalender.nl worden geplaatst en behoudt zich het recht voor om aangemelden evenementen niet te plaatsen.

  Mailinglist / nieuwsbrief
  Op de website Evenementkalender.nl kunnen bezoekers zich vrijwillig aanmelden voor de mailinglist. De in te voeren gegevens worden alleen gebruikt voor het frequent mailen vanuit Evenementkalender.nl van de zelfstandig aangemelde personen. De gegevens worden op geen enkele andere wijze gebruikt, tenzij dit is voorgelegd aan de geabonneerde persoon.

  Vragen?
  Uiteraard staan wij open voor suggesties / opmerkingen. Mis je iets op onze site of heb je iets op te merken? Laat het ons weten via redactie@evenementkalender.nl!

  Contact
  Eindredactie & support:
  redactie@evenementkalender.nl

  Postadres
  Evenementkalender.nl
  Wiekenweg 50b
  3815 KL AMERSFOORT

  Adverteren op onze site?
  Klik hier voor meer informatie

 • Vind je evenement